Dietikot paljastavat minkä maan Takeaway Ruoka on vähiten katastrofaalinen painonpudotuksille

Anonim

Entä jos kerroimme sinulle: on mahdollista syödä ilman pakkaamista kaloreita nopeammin kuin harmaakarhu valmis lepovapaalle?

Olisitteko enemmän houkuttelevampaa hemmotella?

No, tänä iltana voit vapaasti juhlia lempiruokasi kanssa, sillä australialaiset ravitsemusterapeutit Lee Holmes ja Sophie Guidolin arvioivat - niin kauan kuin noudatat heidän neuvoaan - sinulla ei ole mitään pelättävää.

Puhuessaan FEMAIL: lle, Lee Holmes sanoi, jos syövät säännöllisesti ja harrastat hyvin jalostettuja tai rasvattomia elintarvikkeita, "saatat huomata, että nämä ylimääräiset kalorit ovat nopeasti käännettävissä".

Sophie Guidolin tuki tätä, kertoo D'Marge, että on tärkeää säilyttää mahdollisimman paljon valvontaa, "Jotta vältät kuluttavan puoli päivää energiaa 10 minuutissa".

Kuitenkin kaikkia Uber Eatsia ei tehty yhtä. Kermasta peräisin olevista hiilikaasuista papadumiin liittyneille curryseille, tässä on katsaus maailman suosituimpiin takeaway-ruokiin.

Moderni australialainen

Holmesin mukaan uuden aasialaisen aasialaisen ruoan kauneus on, että keskitytään yksinkertaisiin tuoreisiin raaka-aineisiin, jotka on valmistettu ilman tarvetta suolaista tai makeasta kastikkeesta (Bunningsin makkaraa ei oteta huomioon).

" Palaa grillattua kalaa tarjoillaan vihannesten kanssa on erinomainen ravitsemuksellinen valinta", Holmes kertoi Femailille .

"Tai voit valita heikommat leikattua lihaa, kuten lantion tai kanaa, jos haluat, mutta varmista, että nämä ovat grillattuja ja pariksi tuoretta salaattia."

Ja jos olet alhainen carb (tai Keto) ruokavalio, vältä leipää, koska siellä monet ihmiset päätyvät syömään ylimääräisiä hiilihydraatteja.

Moderni kierre "chuckin" muutaman katkarapujen barbie "

italialainen

Italialainen, suosikki carb-ystäville kaikkialla, oli yllättävää lisäystä MS Holmesin #allclear listalle. Ravitsemusterapeutti väittää, että se on "väärinkäsitys", että pizza ja pasta ovat luonnostaan ​​epäterveitä ja että tämä voidaan korjata tilaamalla pienemmät annoskoot ja valitsemalla vain tiettyjä kastikkeita.

"On todella mukava mukavuus aterian kerran viikossa, mutta jos valitset pastaa, tilaa tomaattipohjainen kastike eikä kermaista."

Et tietenkään voi mennä pieleen italialaisen salaatin kanssa. Maukas ja ravitseva: he ovat ruokavalion kuitutäytteisiä unelmia.

Pizza on hieno: jos et syö liikaa.

thaimaalainen

Niin kauan kuin valitset yksinkertaisia ​​kastikkeita ja selkeitä keittoja kookospähkinän kermaperusteisten curryjen päälle, ja välttää syvänruohoja kuten kevätrullia, thai on melko hyvä vaihtoehto. Kuten Holmes huomauttaa,

"Thaimaalainen pystyy todella jakamaan muiden kanssa, joten se on yksi paikka, jossa luultavasti tilaat vähemmän kuin normaalisti."

Geraldine Georgeou, toinen ruokavalio, toisti näitä tunteita haastattelussa The Huffington Australia ; " Sen sijaan, että menisitte currypuff- tai spring-rullalle, menkää mukavaan tuoreeseen thaimaalaiseen naudanlihaan ."

Ja jos et voi vain auttaa itseäsi ja lopulta määrätä curry, hän suosittelee pyytämään ylimääräisiä vihanneksia ja, "Vältä höystää koko kookosmaitopohja."

Ei kevään rulla näkyvissä.

intialainen

Aivan kuten thaimaalainen, intialainen takeaway on niin terve tai rasva kuormitettuna, kun tilaat sen.

Dahl-a -linssi-pohjainen curry-on suuri, koska se on runsaasti kuitu- ja proteiinipitoisuus, ja alhainen rasva. Kuitenkin suurin osa liharuokista tulee kaloreita sisältävillä kastikkeilla. Joten jos haluat syödä mahdollisimman terveellisesti, Holmes neuvoo poimimaan kuivatut ruoat, jotka on keitetty Tandoori-tyyliin (astia marinoitua lihaa, joka on kypsennetty saviuunissa).

Ja viimein, hän kertoi The Daily Mailille , aina selviytyä naanista - etenkin juustoista. Mutta jos teit niin, elämä ei todellakaan olisi elämisen arvoista - eikö niin?

Vishnun rakkaudelle älä jätä Naana.

japanilainen

Vain yksi voittaja voi olla, ja jos haluat syödä terveellisintä takeaway mahdollista, Lee Holmes suosittelee japanilaista - erityisesti sashimia (raa'at kalaa tarjoillaan ilman riisiä).

"Yhdistä tämä edamame pavut ja merileväsalaatti. Lisää hieman isabia makuun ja syötä maustettu inkivääri, koska tämä on hyvä suolistasi varten. "

Jos valitset sushin, Holmes kertoi The Daily Mailille, vaihda valkoinen riisi ruskeaksi - vaihtoehto, joka on nyt saatavilla useissa japanilaisissa ravintoloissa.

Sophie Guidolin kertoi D'Margeille, että japanilaisten ravintoloiden toinen etu on se, että voit pitää pieniä annoksia tilauksesta, kunnes olet täynnä, jotta voit hallita entistä paremmin ruokavaliota.

"Japanilaista ruokaa, toisin kuin useimmilla muilla pikaruokaruoilla, tehdään usein tilauksesta pienillä ainesosilla ja painotuksella tasapainoon. Fermentoidut elintarvikkeet ovat hyviä suolen terveydelle, kuten lohi tuottaa omega-3-rasvahappoja, vihreä tee on täynnä antioksidantteja, kun taas merilevä tunnetaan monista vitamiineista ja kivennäisaineista, jodista A-, B-, C-, D- ja E- " hän lisäsi.

Japanilainen on top-lista terveellisimmistä takeaway-aterioista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti