Hammaslääkärit voivat olla valehtelemalla flossing tästä koko ajan

Anonim
Flossing: suuhygienia-maailman vitsaus ja nyt yksi kaikkein laajimpiin tekijöihin kuuluu planeetta, joka on koskaan tuntenut.

Päivittäistä flossingia on pitkään edistetty avainasemassa kumisten sairauksien ja onkaloiden ehkäisyyn. On vain yksi ongelma. Associated Pressin tekemän suuren tutkimuksen mukaan ei ole juurikaan tieteellistä näyttöä siitä, että se todellisuudessa tekee mitään.

"AP tarkasteli tiukinta tutkimusta viime vuosikymmenen aikana keskittyen 25 tutkimukseen, jotka yleisesti verrattuivat hammasharjan käyttöä hammasharjat ja hammasharjaan. Tulokset? Hylkäämisen todiste on "heikko, erittäin epäluotettava" ja "erittäin heikko" laatu, ja sillä on "kohtalainen tai suuri potentiaali biasille", uutispalvelu raportoi.

Suuret organisaatiot, kuten American Dental Association ja American Parodontology Academy, sanoivat, että hammaslanta on kriittinen hammashoidon kannalta, mutta AP totesi, että tätä vaatimusta tukevat tutkimukset ovat ristiriidassa useilla suurilla puutteilla (vanhentuneet menetelmät ja riittämättömät näytekoot, esimerkiksi ). Muut tutkimukset on suunniteltu ja maksettu yrityksiltä, ​​jotka myyvät silkkimattoja, mikä on ongelmallista syistä, joiden vuoksi ei pidä ottaa yhtä maailman arvostetuimmista uutistoimistoista hävittää.

Tänä vuonna USA: n hallitus laski hammaslääketieteellisiä ohjeita amerikkalaisista ensimmäistä kertaa, koska se otettiin mukaan 1979. AP: lle lähettämässään kirjeessä hallitus myönsi, että hammaslankaan tehokkuutta ei ole koskaan tutkittu, koska se on tarpeen sisällyttää suuntaviivoihin .

Monet ovat nyt miettimässä, jos meidät on sidottu höylättyjä tarinoita jo vuosia, ja saatat jo olla kutinaa, jotta voit irrota mintunvoitunut lääkekaapista.

Ei niin nopeasti. Yhdysvaltain terveydenhuoltopalvelujen hammaslääkäri Tim Iafolla on samaa mieltä siitä, että tiede ei vielä riittävästi tue fläppyjä, mutta hän kannattaa säännöllisiä hampaiden hampaiden puhdistusta. "Se on pieni riski, edullinen", hän sanoi. "Tiedämme, että on mahdollista, että se toimii, joten meistä tuntuu mukavalta kertoa ihmisille, että he menevät eteenpäin ja tekevät sen."

Hammaslääkärit näyttävät olevan samaa mieltä. Välttämätön? Ehkä ei. Mutta vain siksi, että tehokkuutta ei ole osoitettu, se ei tarkoita sitä, että se on hylätty - ainakaan vielä. Sillä välin saattaa olla mahdollista, että sinun chompers pitää flossing teidän grooming rutiini, juuri siinä tapauksessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti