David Jones paljastaa miesten muotiin tämän talven

Anonim

Viime yönä David Jones piti Syksy / Talvi naisten vaatteet ja miestenvaatteiden keräilynsa Sydney Carriageworksissa. Aina kuuluisuus julkkiksia, pompia ja ilmaisia ​​suukkoja, menimme pitkin nähdä, mitä tapahtui miesten vaatetuksessa tulevana talvella.

Jos on olemassa yksi asia, joka on tuskallinen totta näistä tapahtumista, se on, että miesten vaatteet ovat lähes aina huono asia. Emme mene niin pitkälle kuin sanoimme viime yönä, että pikemminkin näimme toivon merkkejä tavallisessa hirveässä paikallisessa paikassa. Voisiko tämä olla todella vuosi miesten kengät vaihtavat vähittäismyyntimarkkinoita? Voimme vain toivoa.

Upea kaiverrettu leukalinjojen miespuolinen malli Jordan Barret, tämän kauden näyttely oli kyse kerroksista ja maanläheisistä sävyistä. Myös vihreät takit, viininpunainen tarkastukset ja tyylikkäät mustat puvut vaikuttivat. Rehellisesti, se oli paras kokoelma, jonka olemme nähneet Australian vähittäismyyjältä vuosina paljon kasvanut ja tyylikäs asia - toivomme toivottavan saaliin muiden suunnittelijoiden ja jälleenmyyjien keskuudessa.

On myös sanottava, että heidän kansainvälisen miesten vaatemerkkinsä kokoelma on ylivoimaisesti kaikkein vaikuttavin valikoima viime vuosina. Villahattu, raskas aviatorilasi, vihreät päällys ja patentti nahkaiset brogues olivat kaikki must-haves kylmempi kausi eteenpäin.

Paikalliset suunnittelijat, Caliber ja Jack Lontoo otti vastuun mokkanahkakengätuotteista, suurista väreistä ja bordeaux-housuista. On virkistävää huomata, että Caliber tekee uudelleen maksua vasta hiljaisempien vuosien jälkeen.

Näyttää siltä, ​​että se tulee olemaan iso talvi David Jonesille.

1/11

2/11

3/11

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta