Dating Valmentaja paljastaa, miksi Nice Guy voi saada sinut hukkaan

Anonim

Nizzat kaverit loppuun. Se on vanha sanonta, jota on keskusteltu aivan liian kauan, joten olemme ottaneet asuntomme asiantuntija Chris Manakin Manic Workshopista neuvomaan mitä tehdä, jos olet vain mukava kaveri, joka ei voi voittaa elämässä ja rakkaus.

Kiinnitä ja kiinnitä huomiota, kupla poika.

Nice & Ugly Truth

Miehen menestyksen puuttuminen naisten kanssa hänelle on mukavaa kuin syyttää palomiehiä arveluttavaksi yksinkertaisesti siksi, että he ovat rikoksen kohdalla. "Niceness" on läsnä muiden piirteiden mukana, ja se on enemmän näistä muista piirteistä, jotka ovat nöyrä mielestäni, jotka ovat todellinen syy menestyksen puutteeseen dating-maailmassa.

Ajattele Nice Guy For A Moment.

Ei, älä ajattele jotain kivaa henkilöä, jonka tiedät, kuka on mies, ajattele tuota kliseeä kiva tyyppi, eli kaveri useimmiten keskellä tämän ikuisen sekaannuksen dating chestnut: "Hän on mukava, mutta. ”

Rukoilkaamme mukava kaveri hetkeksi. Tyypillisesti hän on tyyppi, joka:

  • Hän ei koskaan ole eri mieltä mielenkiintoisen naisen kanssa riippumatta siitä, mitä vohveli hän puhuu
  • Hän ei varmasti kiusaa häntä ja anna hänelle samanlaista paskaa kuin hänen todelliset ystävänsä
  • Hän ei kutsuta häntä ulos hänen paskastaan, vaikka hän olisi dramaattinen
  • Hän ehdottomasti ei mainitse muita kiinnostuneita naisia ​​elämässään (todennäköisesti koska ei ole)

Lopputulos on jonkin verran henkilön kuori. Mukautuva "kyllä-mies" ilman syvyyttä, ei jännitystä, mitään viehätystä, ei omaa elämää. Ei jännitystä, ei seksuaalista jännitystä. En todellakaan ole vihaan kivaa kaveria, sillä ennen kaikkea tiedän, että kyseessä on yksi asia - itsetuntemus.

Syvällä, mukava kaveri vain ei tunne olevansa tyttären arvoinen. Hän on houkuttelevampi kuin hän, joka on suosittu häntä; hän ei voinut tarjota hänelle mitään hänen vähäarvoisesta paikastaan ​​(ainakin hänen mielestään).

Hänen vibe, toiminta ja asenne ovat periaatteessa kaikki sanomalla yksi asia - että hän on parempi kuin hän. Joten hän otti hänet mukaansa ja vei hänet merkitsemään hänelle "uskomattoman mukavaa kaveria", mutta lauseessa väistämättä seurasi "mutta". ”

Mitä hän ei halua

Hän ei halua, että joku on samaa mieltä kaikesta, mitä hän sanoo; hän haluaa keskustella jonkun, jolla on oma mieli.

Hän ei halua, että joku olisi hänen tykönsä ja soittaa; kuten niin monet meistä, hän vain haluaa naurua, vaikka se itsessäänkin olisi. Hän ei halua jotain epätoivoista kaveria, joka rakastuu häneen hattujen pudotuksessa; hän haluaa miehen, joka on menossa elämänsä tapaan, johtaja, joka kutsuu häntä pitkin ratsastaa.

Sellaisten kavereiden tapaus on, että he elävät niukkuudessa, joten he tarttuvat toivon ensimmäiseen pilkahdukseen. Ja he ovat yksinkertaisesti liian miellyttäviä.

Jotkut keskustelisivat siitä, että tämä on manipulatiivisempaa kuin heidän paha poikansa vastapuolet, koska he eivät ole todellisia tai rehellisiä. Naiset voivat tulla mukavan kaveri-istuimen esineiksi, ja lopulta tuntuu olevan velvoitettu olemaan niin mukavaa ja tyytymätöntä, kulkemaan kevyesti ja toimittamaan tiedot selektiivisesti, jotta hän ei loukkaisi tai vahingoittaisi kaveriaan (jonka hän hyvin tietää. ).

Hän ei halua kaveri, ystävä tai muuten, että hänen on huolehdittava siitä, että hän vahingoittaa kaikkia pieniä päätöksiä, joita hän tekee.

Viime kädessä - kiva tyyppi ei ole kovin jännittävää olla ympärillä.

Oikeus: The Bane of Nice Guys

Kuinka usein näet kaverin valittavan naisista, jotka haluavat vain pahoja poikia, reikiä, nyrkkeitä, eikä häntä? Loppujen lopuksi - hän on mukava kaveri! "Mikä on heidän kanssaan vikana?" Hän saattaa kysyä. Kun mies pääsee tähän pisteeseen, hän voi melkein jättää jäähyväiset kaikkiin naisten kunnioitukseen, jonka hän olisi ehkä jättänyt.

Naisia ​​ei hylätä, koska hän on mukava; heitä torjutaan, koska hänen tarpeensa on varjostaa kaikkea muuta. Se kertoo hänelle epävarma termejä "Olen pussy, ja sen sijaan että kasvaisin ja kehitän itseni paremmaksi ja vahvemmaksi versioksi, haluan, että maailma taipuu pussy-tapoihini"

Tämä on suurin yksittäinen asia, joka pysäyttää niin monien "kiva" kaverit saamasta paljon kiinnostusta naisista.

Nizzan kotisivun viesti

Se ei ole ominaisuus, että on kiva, joka pitää naiset poissa tyypiltään kiva tyyppi, se mitä tapahtuu alhaalla. Se on hänen puutetta itsensä arvosta, hänen niukkuudestaan ​​ja / tai hänen oikeuksistaan.

$config[ads_text5] not found

Miljoonat miellyttävät kaverit ympäri maailmaa ovat fantastisia naisia, mutta he eroavat kliskeistä miellyttävästä arvosta arvostaen itseään, elämällä, selkärangalla, perspektiivillä ja olemalla todellisia ja rehellisiä naisten kanssa elämässään.

Ne eivät peitä naisia; sen sijaan yksinkertaisesti kohtelemaan heitä kuin ihmisiä, joita he ovat, ja heitä on käsiteltävä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista