Hullu rikas aasialainen Henry Golding on mies, jonka sinun on otettava tyyli inspiraatiota

Anonim

Huhtikuussa olin tanssilattialla tapahtumassa San Franciscossa, kun joku esitteli minulle tämän erittäin viileän ja hyvin pukeutuneen miehen. Rehellisesti minulla ei ollut mitään hämmästyttävää käsitystä siitä, kuka hän oli muu kuin hän oli kohtelias ja näytti nauttivan Jamie XX: n äänistä yhtä paljon kuin minä ja kollegani.

Nopea eteenpäin kolme kuukautta ja "tuo jätkä" osoittautuu Henry Goldingin tulevasta elokuvasta Crazy Rich Asians.

31-vuotias brittiläinen ja malesialainen näyttelijä oli esittelijä BBC: n The Travel -näyttelyssä, mutta teki hyppää näyttelemään Nick Youngin uber-rikkautta hahmossa tulevassa kirjassa. Nykyisen elokuvan lehdistökierroksella Henry on nähnyt kerta toisensa jälkeen jotain tuoreimpia miesten vaatteita.

Ajattele Henryn tyyliä osana preppy ja osa viikonloppu on Hamptons ylellisyyttä kierre. Klassiset neuleet, räätälöidyt housut, pikeepaidat, kirkkaat ja rohkeat puvut, rohkeat päivälliset takit, räätälöidyt suihkepuvut ja mölypäät, jotka muistuttavat huviveneitä. Henry pukeutuu Crazy Rich Aasian osaan. Epäilemme, että se on vain elokuvalle, mutta hänellä on ulkonäkö ja muoto, jotta hän voisi helposti pukea vaatteita.

Suosittelemme pitämään silmällä tätä nousevaa tyyliä.

1/6

2/6

3/6

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista