Oikea tapa käyttää rento rintaliivit & Mistä saada sen

Anonim

Oppiminen rannekorun käyttämiseen vaatii paluuta merivoimien kansanperinteeseen. Tarina menee näin: vuonna 1837 nuori kuningatar Victoria kävi vierailulla laivalla nimeltä Royal Navy HMS Blazer. Kuninkaallisen tarkastuksen valmistelemisessa, aluksen kapteeni määräsi miehistönsä päästämään sinisillä kaksirivinen takit päälle heidän raidalliset merimiesten neuleet.

Näkymä (ja nimi) jumissa. Jos se olisi riittävän hyvä Her Majesty, pukeutumisen pitäisi varmasti olla osa päivittäistä tyyliäsi. Räätälöity takki tarjoaa yllättävän paljon monipuolisuutta, louche ja likaa, jotta sitä voidaan pitää rennonaisena, kun se haluaa.

Kun blazer on muotoutunut muualle, olemme koonneet täydellisen oppaan, jossa käsitellään rentoa blazeria. Pohjimmiltaan kyse on räätälöityjen tilaisuuksien pukeutumisesta, mikä antaa sinulle vielä näkyvän ja puhtaan ulkoasun mutta jossa on rennompi ja muodikas tunnelma. Silti kuninkaallinen, ei koskaan yleinen.

Casual Blazer -säännöt

On paljon blazer-väärennyksiä, jotka pelaavat miesten tyyliä verkkovälitilaa tällä hetkellä, joten siirrymme blazerin perussääntöihin.

Älä tee se osaksi pukuasi

Tämä on yksi näistä yksityiskohdista. Vaikka näyttää siltä, ​​että se on täysin tavallinen takki henkari, osaajat voivat aina kertoa, kun puku on erotettu sen takki. Takki on liian muodollinen viimeistelyssä ja rakenteessa, estäen rentoa esteettisyyttä, jota olet menossa, heittää pois koko ulkoasun.

Sinun Blazer pitäisi olla lyhyempi kehossa

Perinteinen nyrkkisääntö (kirjaimellisesti) kertoo, että takkinne haaran pitäisi osua peukalonivelen ympärille, joka on peukalosi päästä ja missä liitäntä täyttää kämmen. Sinun blazerin pitäisi, kuten hyvä asianajaja, peittää perseesi, mutta sen ei pidä olla liian pitkä.

Sinun Blazer Fit pitää mahtua lisäkerroksia

Pukin takki on tarkoitettu sovittamaan vain yhden (paidan) tai kaksi (paita + liivitakki) kerrokset alle ja se on räätälöity vastaavasti. Sitä vastoin olisi käytettävä joustavaa tasoituskerrointa, jotta se voidaan kerrostaa. Kun kylmät sateet osuvat, voit olla kiitollinen siitä, että voit kerääntyä useita paloja, mukaanlukien neuleita, alla kengän alla.

Käytä eri värejä, kankaita ja kuvioita

Älä pelkää rohkeutta ja luovuutta, sillä se on usein hyvä ero ja hyvä tyyli. Kokeile eloisia lohkojen värejä, klassisia tulosteita ja kuvioita, kuten raitoja ja kirjekuoria, sekä erilaisia ​​kankaita liinasta ja samettista. Jos menet tämän reitin, pukemisen pitäisi olla lausuma, joten varmista, että käytät asianmukaista pidättämistä muualla.

On enemmän kuin yksi vaatekaapissa

Tämä kulkee käsi kädessä edellisen säännön kanssa. Sinun blazer-kokoelmasi on mahdollisuus kokeilla kaikenlaisia ​​erilaisia ​​tyylejä ja tuotemerkkejä. Täytä vaatekaappi sekoitus halpoilla ja pricier-palasilla, joten olet valmis mihin tahansa. Ja älä unohda myydä hyvin tulla myynti aikaa, koska blazers ovat usein viimeiset tuotteet mennä myyntiin.

Miesten Blazer tyyppejä

Blazeria voidaan hillitä ja tyylikäs, teroitin jokaiseen asuun. Muutoin kampaaja vakuuttaa yksilöllisen tyylinsä ja persoonallisuutensa. Mitä tahansa valitset, tieto on valtaa. Tässä on yleisimpiä miesten miesten markkinat:

Puuvilla

Puuvillapaidat ovat yleisimpiä kesähousuja. Kevyt ja reipas kangas peittää olkapään yli ja vartalon läpi lonkat vaivattomasti, ja se pitää muodon hyvin olkavarsina tai pyöreinä kauniisti rakenteettomina. Yksinkertainen tai kaksinkertainen rinta, puuvilla tuntuu viileältä kaikissa väreissä todella, mutta varmista, että kerma tai valkoinen ja laivasto tai hiili saavat maininnan oman blazer kanootissa jossain. Parit farkkuilla tai värillisellä chinolla ja lenkkareilla kuin käsine.

Villa / Blend

Villa on syksyllä ja keväällä parhaiten sopiva laadukas kangas, kun se pukeutuu vuodenaikoihin. Laivastonsininen villapaita on perimmäinen klassikko, mutta se ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto. Se on neutraali ja tumma väri tekee siitä välittömän symbolisen tyylikkään, kun taas eversti dandy-isms. Värin mukana tulee villa, joka sekoittuu sekä korkealaatuisiin (cashmere-, silkki-) että low-end-kankaisiin (polyesteri, puuvilla, elastaani), mikä tarkoittaa, että sinulla on hintavaihtoehtoja ja blazerin tunnetta ja liikkumista. Peukalo: kokeile ennen kuin ostat.

Tweed

Tweed on raskaan kangas, joka on myös parhaiten säästynyt kylmällä säällä. Tweed on käytännöllinen, mutta silti tyylikäs tapa pitää lämpimänä talvella. Älä unohda vanha englantilainen hattuhahmo, joka tunnetaan urheilussa tämän takin - tweed-blazerin voi olla täysin moderni, varsinkin hieman tekstuurin lisäämiseksi tasainen tai yksivärinen asu.

Liinavaatteet

Liinavaatteet on ehdottomasti kesä ja suunniteltu rento kesä soiree jossa olet todennäköisesti hikoilla villaa tai cashmerea. Helposti murskattu, joka voi olla viehättävästi tyylikäs, jos se on oikein leikattu (hihan rullatut ja kaulus popped), pellava kangas on uskomattoman kevyt ja viileä. Pellava sopii erinomaisesti rentoihin rakenteettomiin blazereihin, jotka on yhdistetty kesävalkoisiin housuihin ja avoimeen kaulaan, jossa on sukkanauhamattomia mokkanahkoja ja pikkukuvioinen neliö. Purjehti pois, kaveri.

Värilohko

Kesä on aika saada arkeologianne rohkeimmat, kirkkaimmat värit. Suorita väritasolla, jos et ole valmis sukellamaan rohkeimpiin sävyihin. Turvallisin veto on ankkuroida ulkoasua neutraaleilla sävyillä, mutta kuvioitu paita on myös mahdollisuus, jos haluat todella rajoittaa rajoja.

Älä myöskään unohda lisävarusteita: helmillä koristeltua ranneketta, jossa värisävyt ovat väriltään, jos takki näyttää teräväksi ja tasku neliö tummemmalla sävyllä takkiisi antaa jonkin verran vakautta ja yhteenkuuluvuutta.

Kuviot ja tarkistukset

Malleja käytettäessä mahdollisuudet ovat käytännöllisesti katsoen loputon, mikä tarkoittaa, ettei niillä ole pulaa mahdollisuuksista käyttää niitä. Riippumatta kaudesta, on malli, joka näyttää hyvältä. Raidat ovat klassinen, preppy valinta, jolla on perintöä. Tarkastukset tekevät myös asu erottua. Ei ole tarvetta pitää kiinni hillittyjä malleja, joten voit vapaasti rohkeasti mennä sinne, missä tyylisi tunne johtaa sinut.

Strukturoitu ja rakenteettomat

Tämä on helppo tapa erottaa toisistaan ​​rento ja muodollinen. Strukturoitu blazer on terävä, puhdas leikkaus ja suorakulmainen. Rakenteettoman kääpiön toisaalta pehmeämpi, joustavampi ja rennompi. Vaatekaapassasi tulisi olla sekä strukturoituja että rakenteettomia blazereita, jotka takaavat monipuolisuuden.

Asiantuntijan vinkki

Vapaa-ajan blazer. Se kuulostaa ristiriitaiselta. Blazers muistuttavat jotain, mitä Roger Moore olisi käyttänyt vakoojassa Spy joka rakasti minua juuri ennen kuin hän kokeili paluuta.

Rento? Sillä jokainen ei näytä aiheuttaneen mitään ongelmia. Itse asiassa australialaiset keksivät "rento" pukeutumisen siihen pisteeseen, että he olivat hyväksyttäviä käyttää hihnoja. Joka paikassa.

Asia on aika ajoin, "rento" ei leikkaa sitä ja puku ehdottaa kaikille sinulla on työhaastattelu. Blazer voi vetää yhteen farkkujen, polo-paidan ja parin lenkkarit ja tehdä siitä "sopivan". Myönnä se, joskus katsot italialaista ja ajattelette, "ne näyttävät hyvältä.

Vaivattomasti vain heitti sen tavalla "(älä sano tätä ääneen, kaikenlaisia ​​väärin). Mikä on yleinen vaate? "Rento blazer". Puuvilla, villa, tavallinen tai tarkistus, laivasto tai khaki tai jonnekin välillä. Ei ole väliä. Se on "rento", kun kaikki.

- Matthew Start, konsernin Brand Manager Cambridge Clothing

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta