Coolest tapoja vetää pois Slicked Back kampaukset & Ei näytä rasvainen

Anonim

Slick back hair on tehnyt kierrokset viimeistelyyn yrityksen yhtenäinen. Se on yksinkertainen, puhdas ja sanoo että olet täällä tekemään paskaa.

Voit yhdistää sen alfa-urospuolisten yritysten sotureita ja typerästi myytäviä kavereita purppuranvärisiin pukuihin, mutta liukas takaisin hiukset voivat olla täydellinen vastalääke hiukan hiustenleikkaukselle, joka jättää sinut haluamaan jotain hieman punsilla.

Slick back hiusprojektien kypsä, ensiluokkainen laatu, ja se on tarpeeksi ajattomia, ettei sitä lähetetä muotinäytön roskakoriin milloin pian. Tässä on tilaa myös toimiston ulkopuolella. Pelaamalla erilaisia ​​tuotteita ympäristöön sopivaksi voit mukauttaa sitä viikonlopun seikkailuihin, kun puku ja solmio pysyvät vaatekaapissa.

Tässä oppaassa annetaan follikulaarinen etenemissuunnitelma, jolla saavutetaan rasvaton, ei-sileä liukas taakse. Tulet selville, onko hiuksesi tyydyttävä, mitä tuotteita käytetään ja inspiroivat esimerkkejä tyylistä, joka sulattaa. Sitten voit palata katsomaan Wall Streetiä ja opiskelemaan pörssiytymistä 101.

Onko hiuksesi oikein työtä varten?

Justin tekee sen juuri oikein

Slick back hair on läsnäolevaa länsimaista kulttuuria, kuten huonoja tansseja ja James-nimisiä kavereita, mutta se ei tarkoita, että se toimii kaikille. Hiusten rakenne, tiheys ja kasvava kuvio voivat tehdä suuren eron määritettäessä, pystytkö vetämään tyylisi pois.

Aloittelijoille varmaankin tiedät jo, että suorat hiukset saattavat kiinnittyä selkänojan tyyliin. Suorat hiukset seuraa yksinkertaista mallia, joka on ratkaiseva leikkauksen yleiselle muodolle. Hiusten kasvun suunta on myös tärkeä. Joillekin kavereille hiukset luonnollisesti kasvavat eteenpäin, jolloin ne kestävät kampa ja pomadin kaksi rei'itysrutiinia.

Jos tämä kuulostaa sinusta, niin sinun täytyy ajatella saada kodikas puhalluskuivain ja sijoittaa vähän enemmän aikaa "koulutukseen" sen muotoon. Tämä ei muuta luonnollista kasvukuvamallia, mutta se tekee siitä hieman yhteistyön muotoilumyyrityksiisi.

Paksut hiukset voivat estää tämän tyyliä. Slicked haircut yleensä vaatii alhainen tai keskikokoinen tiheys hiukset. Jokainen paksumpi, ja sinun on vaikea kumpaakaan hiukset takaisin ja säilyttää sen muoto. Jos olet huomannut, että hiukset eivät pysy paikoillaan tai vaativat kourallista tuotetta, pyydä sitten parturi käyttämään harvennusleikkureita. Tämä helpottaa tiheyttä hiuksissasi, mikä helpottaa vetämistä takaisin kampaamalla. Ajattele sitä hankalaa siunausta. On parempi olla paksut hiukset kuin mitään.

Hyvin haired naiset, sinun on ehkä tapata aikaisin. On epätodennäköistä, että saavutat Draper-tyylisen liukas tyylin sijoittamatta asuntolainasi Olympic-allasmäärissä pomadia. Se ei tarkoita sitä, että show ei voi jatkaa - sinun on vain sopeuduttava tyyliin, joka sopii kiharat hiukset. Nämä tyylit ovat sotkuisia työttömyyden näköisiä; ajattele David Beckhamin tai teksturoidun kainalouden vaihteluita.

Slick Back hiustuotteet

Älä herätä osoitettuja tuotteita

Olet ollut paikallisessa salissa, ja tuotehylly näyttää jatkuvan ikuisesti. Tuotevalikoimassa on olemassa loputtomia vaihtoehtoja - savi, liitä, kerma, mauste, geeli, vaha - ja saatat tuntea hieman tietoa ylikuormituksesta kaikista valinnoista. Sinulla on kuitenkin menestys, jos pidät sen yksinkertaisena ja pysyttele pomadilla tai savella - riippuen kuvasta, jonka haluat tehdä.

Pomade on lopullinen klassikko. Se tarjoaa vanhan koulun vintage-houkuttelevuutta ja on myös hengenpelastaja tuulispäiville. Pomade voi hillitä epäselviä hiuksia ja pitää sen kaiken missä tarvitset sitä pitkiä aikoja, painonsa ansiosta. Toisaalta liiallinen pomade - erityisesti korkealuokkaiset, öljypohjaiset tuotteet - voivat johtaa sinut Wall Streetin pankin haialueelle.

Öljypohjaiset öljyt eivät myöskään pese helposti. Tämän seurauksena vesipohjaiset tuotteet ovat paras kompromissi riittävälle pitoon, joka ei jätä sietämätöntä tervetulleeksi kiinteän pesun jälkeen. Löydät myös, että pomade sopii muodollisempaan, napitettuun ulkoasuun, joka näyttää ulkonäöltään rennossa ympäristössä.

Joten jos haluat sisällyttää schmick 1950: n yrityksen ulkoasun, pomade on työn tekijä. Muista, että vähemmän on enemmän pomadilla - aloittaa hieman, tasaisesti hiusten läpi ja työskentele ylöspäin. Kourallinen tuote on lounge liskot ja clueless teini-ikäiset.

Clay on nykyaikainen ja monipuolinen vaihtoehto. Aurat tulevat erilaisiin vaihtoehtoihin: raskaiden betonituotteiden paksut ja säälittävät hiukset, tai höyhenpeitteet voiteille jotain vastaavaa mutta ei-aivan soraa. Toisin kuin öljy- tai alkoholipohjaiset tuotteet, savet valmistetaan tavallisesti luonnollisista mineraaleista (ei ikäviä aineita). Tämä lisää tekstuuria ja tilavuutta hiuksillesi, mikä sopii ihanteelliseen rentoon vaivattomuuteen.

Sinun on testattava muutamia erilaisia ​​vaihtoehtoja löytääksesi, mikä savi sopii sinulle - paksut hiukset tarvitsevat äärimmäisen pidätabletteja, kun taas ohut, suorat hiukset ovat yleensä tyytyväisiä kevyeen vaihtoehtoon. Savi on luonnollinen vaihtoehto kaverille, joka ei käytä liikaa aikaa yrityksen rotan kisaan eikä tunne kotona kiiltäviä hiuksia.

Ei ole väliä kuinka epätoivoinen sinä löydät itsesi, geelin pitäisi pysyä hyllylle. Nuorten ja 2000-luvun alun herättäjien suosimana geeli on yleensä alkoholipohjainen, joka kuivuu hiuksillesi. Lisäksi se on syttyvää. On epätodennäköistä, että vaikutat tytöön baarissa, jos pääsi nousee punaisiin kipinöihin.

Viimeistelyä varten muista, että hiuslakka voi lukita hiuksesi paikoilleen. Mutta kiitos, käytä sitä säästeliäästi. Useimmat hiuslasit lisäävät kiiltävää viimeistelyä (liikaa, joka tekee hiuksestasi kypärän näkyvän). Ne ovat myös yhtä syttyviä kuin Stayin Alive -musiikin remix. Spray tai kaksi avainasemissa, eikä mitään muuta.

Työkalut ja laitteet

Älä koskaan aliarvioi puhallusta

Mitä kaupan työkaluissa, älä ole sissy ja kerro itse, että puhalluskuivaus on oikeudenmukaisempaa sukupuolta. Puhtaus lisää tilavuutta hiuksillesi ja on äärettömän nopeaa kuin päänahan brutalisointi pyyhkeellä. Älä kuitenkaan yritä kestää sitä kuumimmalla mahdollisella tavalla.

Tämä kuivaa hiuksesi ja voi jopa polttaa päänahan. Käytä sitä kevyen pyyhekuivauksen jälkeen, äläkä käytä sitä täysin kuivumaan hiuksiasi. Lopuksi hyvä asetaatti tai puinen kampa on asianmukainen investointi. Muoviset kemistikampaat ovat hauras ja heikot hampaat, joten et saa aikaan vahvaa, kiillotettua ulkoasua. Vietä hieman enemmän legit-rannekorussa ja kiität minua myöhemmin.

Kätevät vinkit liukas kampauksille

Valitse vierailut kolmen viikon välein ylläpidäksesi ulkoasua

Slick back hair (joka ei näytä 80-luvun Vegas loansharkilta) vaatii paljon rakkautta parturin tuolissa. Sinun tulisi valita vierailuja joka kolmas viikko. Se kuulostaa paljon, mutta useimmat ovat ilmaisia ​​oluita näinä päivinä. Tämän ansiosta parturi voi säilyttää raajan päät ja suhteellisen pituuden kaikkialla muualla.

Jos hiukset ovat yhtä tiheitä kuin hitaat lapset luokassa, parturi voi ohentaa kupolin pitämään asiat hallittavissa. Jos sinulla on terävämpi korkea haalistuminen, säännöllinen huolto on kaksin verroin tärkeä. Häivytys voi näyttää likaiselta ilman säännöllisiä kosketusosuuksia, mikä haittaa parturiasi tarkkuuden käsityönä.

Hiustenhoito ei pääty, kun poistut salongista. Älä unohda pestä hiuksiasi säännöllisesti. Käyttämällä paljon pomadia ilman sopivaa välinettä (vaikka sen vesipohjainen) voi tehdä hiuksesi rasvaisiksi kuin myöhäisillan Big Mac. Tuotteet, jotka eivät helposti pestä, voivat myös pysyä hiuksissasi yön yli ja vaikeuttaa sinua tyylillä seuraavana päivänä.

Extreme-hold-savet voivat myös jättää hiutaleet hiuksillesi, mikä tekee hyvän pesun aina silloin tällöin ehdoton välttämättömyydestä. Pesu estää myös päänahan kuivumisesta, joten se on keskeinen kuoppa pysähtyy terveen hiusten leikkaamiseksi. Älä pese liikaa, vaikka - muuten sinun nälkää follikkelit luonnollisista öljyistä, jotka ovat siellä syystä.

Liukas selkä ei kuulu historian romumakkaan, ja alla olevat esimerkit osoittavat, kuinka nykyaikainen herrasmies voi hyödyntää parhaiten tyyliä.

Draper

Dapper Draper

Klassinen johto ei tarvitse käyttöönottoa. Liikemiehet ovat sisällyttäneet tämän yritysspanssariin vuosikymmeniä. Se on kiillotettu, siisti ja ammattimainen. Pyydä parturiasi pitämään yläosa kauemmaksi kuin sivut, jolloin reunan toinen reuna pidempi kuin toinen.

Tämä antaa sinulle mahdollisuuden jakaa se yhdeltä puolelta. Jotta klassinen tulkinta, ylläpitää pituutta pään sivuilla. Tämä on selkeä 9-5-ilme, joten valitse teksturoitu messier-muunnos viikonloppuisin. High-shine pomade tuo ulkonäkö kotiin, mutta kuten aiemmin sanoin, vähemmän on enemmän. Tämä sopii miehille, joilla on yhteensopivat, suorat hiukset, jotka eivät ole liian paksuja.

Wall Street

Voimapuku

Työntekijän loistava setä. Käyttäytyvät hustlers, vääristyneiden rahoittajien ja yritysten hyökkääjät. Jos klassinen tyyli on lyhyempiä sivuja ja kaareva puoliosa, tämä paha poika pitää tasaisen pituuden koko leikkauksen läpi ja pyyhkäisee takaisin yhteen suuntaan.

Se on vakava ilme, eikä se ole täysin yleinen - mutta se ei tarkoita sitä, ettei sinun pidä vapauttaa sisäistä Gordon Gekkoa. Paras tapa saavuttaa tämä tyyli on viettää aikaa kasvattamalla leikkaus ja kruunu, säilyttäen lyhyemmät puolet. Tämä vie sinut läpi hankalan keskipisteen kasvun, antamalla sinut muotoilemaan sitä kaltaisena väliaikaisena.

Pidennä sivuja tasaisesti ja jatka harjaa niitä takaisin, kun ne kestävät pidempään, kunnes voit kääriä kruunu ja sivut takaisin yhtenäisesti. Varmista, että pituus on melko tasaista koko pään yli. Ja mitä teet, viimeistele se puhtaasti juuri korvien alapuolella. Slicked mullet, ellet käytä käytetty auto paljon, ei ole koskaan älykäs idea.

Styling on vain tapa tarttua kampa, teollisesti graded pomade, ja päästä sinne. Puhalla hiukset takaisin luodaksesi tarvittavan muodon ja tilavuuden kuivattamatta sitä kokonaan. Raskaat, öljypohjaiset pomades yleensä tehdä temppu. Voit halutessasi harkita alhaisen sävyvaihtoehtoja, jos et ole pörssivälittäjä.

Beckham

Moderni edelläkävijä

Kun hän oli kyllästynyt valkaistuihin vinkkeihin ja mulletteihin, David Beckham tarttui kurkkuun ja vei sen 2000-luvulle.

Tämä on trendikäs avioliitto pompadourin ja klassisen liukas takaisin. Sinun on saavutettava muutaman tuumaa kasvua yläreunassa, kun taas kapenevat takaisin riittävän lyhyt, jotta voit liukua eteen. Beckham mieluummin on hieman epäsäännöllinen muoto ja näyttää käyttävän tuotteiden yhdistelmää.

Voit käyttää pomadia kiiltävään, muodolliseen tulkintaan tai kartiomaiseen saviin epäterävyyden parantamiseksi. Tämä on tyyli, joka on sekä turvallinen että nykyaikainen - se näyttää hyvältä melko paljon jokaiselle, mutta resonoi ajan tasalla tulkinnaksi perinteisestä tyylistä.

Curly Quiff


Emme ole unohtaneet niitä teistä, joilla ei ole suoria, keskikokoisia hiuksia. Hyvin haired naiset, jotka eivät voi saada taukoa, tämä tyyli on valo tunnelin päässä.

Kasvava tyyli on olennaisilta osiltaan sama kuin Beckham, mutta se on mukautettu kihara hiuksiin. Pidä sivut lyhyt, 2 tai 3 haalistua. Kallista etupää niin, että selkä on tuumaa tai lyhyempi, hiusten paksuuden mukaan. Tyyliin, ystävystyä savi.

Kirous hiukset eivät reagoi soijaan yleensä, joten vahva savi tuo tarpeeksi tulivoimaa pitäen ulkoasua paikallaan koko päivän.

Kuulokkeet

Brad Pittin kuvakaappaus elokuvan "Fury"

Luultavasti suosituin lyhyt kampaus viiden viime vuoden aikana. Kiitos Boardwalk Empire ja lähes kaikki muut show tyylikäs johtava mies, alihauta on tehnyt kierrokset nuorten ja yrittäen-oleskelu-nuori kuin leikkaus hetkellä.

Tämän saavuttamiseksi sinun on käytettävä aikaa, joka kasvaa etupuolelta kartiomainen kruunu. Pidä sekoittuneita sivuja ja keskityttävä haalistumaan, kunnes voit päästä ylhäältä pään takaosaan. Muutoin leikkaus näyttää trooppisia hedelmiä suhteettomalta. Jälkeenpäin on tapaus valita matala tai korkea häivytys. Suosittelemme istumaan jonnekin keskelle.

Erittäin vähäinen haalistuminen voi johtaa sinut 80-luvun finanssialueelle, kun taas korkea haalistuminen voi valitettavasti liioitella pään muotoa. Tästä huolimatta alittavuus tekee kierroksia syystä. Se on yhtä monipuolinen kuin.

Voit liittää sen takaisin pomadilla tai käyttää savia luonnollisemman lähestymistavan avulla. Toimii hyvin 9-5 ja off duty hauskaa. Suorat, keskisuuret hiukset ovat lippuja täällä, mutta se voi työskennellä kiharaisilla hiuksilla, jos et kaivaa Jimmy Darmodyn ulkoasua.

Tarvitsetko lisää inspiraatiota?

Yli 500+ miesten kampausta ja asiantuntevaa vinkkejä, jotka voit tutustua omaan vapaa-ajallesi, varmista, että pääset miesten kampauksen osaan D'Marge.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta