Tyylikkäin miesten puserot, jotka pitävät sinut tyylikkäästi

Anonim

Talvella ensimmäisellä viikolla taustapeilissä kerrostuksen kasvava merkitys on ilmeinen useimmille meistä. Olemme jo peittäneet useimmat keskeiset kappaletta - päällystakit, kevyet takit ja urheiluvaatteet. Seuraava iso on oikea paita.

On vaikea väittää vastustajan monipuolisuudesta. Ne sopivat loistavasti sohvalla, kun se pissing alas ulkopuolella tai yhdistämällä ne räätälöimällä sinut läpi yhden vuoden päivä, kun toimistotalo lämmittää.

Tänään olemme yhdistäneet listan huipputaskuhousuista, koska ne ovat paljon kylmempiä kuin haluamme, ja te ansaitsette näyttää jonkin verran hermostuneelta, kun tarkastelet hypotermian pitkän aikavälin seurauksia.

Kuinka ei näytä Bumilta

Michael B. Jordanilla on oikea idea

Naurettavan mukavasti kuin hihattomat paidat, on helppoa katsoa hieman slobina, jos et ole varovainen. Ensimmäinen viisauden haara, joka pitää sinut syrjäytyneeltä alueelta, on yhdistää ylimitoitetut kappaleet räätälöidyillä tavaroilla. Esimerkiksi hilpeä farku, jossa on hämmentävä joe-villapaita, osoittaa ihmisille, että et ole vielä alkanut asua kaduilla (vielä). Räätälöidyt kerrokset ovat toinen kätevä vaihtoehto.

Esimerkiksi puseron alla oleva kauluspaitainen oxford-paita voi aina tehdä oikeutta, koska a) talvella kerrostuminen on perustavanlaatuinen selviytysohjelma ja b) se houkuttelee yleiskäsityksen. Lopuksi, viimeinen työkalu välttää "bum chic" on huolehtia pyydyksistäsi.

Neuleet voivat kuorta, loimata ja hajota, ellei niitä kunnioiteta. Aseta neuleet varastointiin sen sijaan, että ne ripustettaisiin - tämä pysäyttää kudoksen vääntymisen ja pitää asiat näkymättömänä ajan mittaan. Niitit rakastavat pureskelemalla neulomalla, joten yritä tuulettaa vaatekaappiasi ja harjaat vaatteitasi säännöllisesti (lepakot voivat tallentaa munia vaatteisiin, sneaky fuckers).

Kävelemällä villapaidassa, jossa on enemmän reikiä kuin Donald Trumpin sisäinen logiikka ei näytä hyvältä.

finni

Akne Studioin neulottua tuotevalikoimaa suositaan sen alittavuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Heidän villapaidat ovat raskaansarjan all-rounders, jotka voivat saada työn tehdä farkut ja lenkkarit tai dressier boot ja chino yhdistelmä. Akne luultavasti sopii enemmän kasvatettuun herrasmieshintaan, mutta kaiken hehkutteleva pitkäikäisyys saattaa heidät listan yläosaan neuloja varten, jotka yrittävät kokeilla talvena.

OSTA NYT

UNIQLO

Joskus on vaikea päästä budjettiin, mutta Uniqlo on saanut sinut peittämään. Suurin osa neuleista leijuu noin viisikymmentä sadasta taalaa ja niiden valikoima kattaa kaiken kasmereista ylimääräiseen merinovillaan.

OSTA NYT

APC

Ateleir de Production et de Creation, lyödään lyhennettynä APC: lle, tunnetaan farkustaan ​​eniten, mutta ne eivät ole slouches, kun talvi on horisontissa. Niiden uusin puuvillakankaat menevät yksinkertaisen laivaston ja harmaan välillä raitoihin ja pastellteihin, joten jotain sopivaa ja vaivaa ostajalle sopii (vain valmis pudottamaan kolikon kolikon).

OSTA NYT

OLENKO MINÄ

AMI: n ylhäiset alkuperät korkealla kadulla heikentävät keskittymistä yksinkertaiseen, pukeutumiskykyyn, jonka kuka tahansa voi kuroa. AMI: n rei'itetyt puuvillaiset villapaidat sopivat erinomaisesti kerroksen alla takkeihin tai menevät sooloihin, ja tulosteiden ja trendikkäiden värien puuttuminen helpottaisi integroitumista nykyiseen vaatekaappiisi.

OSTA NYT

John Elliot

John Elliot - alhainen, perustavanlaatuinen, ei liian trendikäs - on vankka kannattaja miesten vaatetuksen heikompaan puoleen. Neulottomat, kaikki ovat hyviä sopivia ja helppoja värejä, jotka eivät käänny päätä. Off-duty-yksinkertaisuus on tässä pelin nimi, joten kokeile niiden kuvioitua puuvillaa vetoketjua farkuilla ja lenkkareilla tai talvisen takin alla.

OSTA NYT

Maison Labiche

Jos olet huomannut teeman ympärillä olemattomaksi, se on tarkoituksellista. Maison Labiche -paidatpaidat keskittyvät keskeisiin väreihin - laivastonsininen ja harmaa - miellyttävässä, tilavassa asennossa, joka sopii, kun et ole lähetystyöhön vaikuttava, mutta älä kuvittele sunnuntaina aamulla.

OSTA NYT

Maison Kitsune

Maison Kitsunen viimeisimmän villapyyhkäisyn ansiosta rokotteita tulosteita ja väriaineita ei ole tullut TMI-alueelle. Painopiste on edelleen luonnonmateriaaleilla, kuten villasta ja puuvillasta, ja monipuolinen sovitus yleismaailmallisella vetoomuksella. Katsokaa silti, jos sinulla on jo paljon niittejä ja haluavat eroa.

OSTA NYT

Stone Island

Stone Island oli pahamaineinen paikka jalkapallon huligaanikulttuurissa, mutta älä pidä sitä sitä vastaan ​​(emme myöskään ole varma, että kukaan todella pitää jalkapallosta). Tällä kaudella heillä on joukko tavallisia miekkailijoiden pulloverhoja joukossa värejä, jotka näyttävät osan farkut, chinos tai jopa hikinauhat.


OSTA NYT

SUNSPEL

Sunspel ovat lähimpänä klassista ylellisyystodistusta Britin miesten vaatteissa ilman, että mieleisimme mieleisekseen polon, vertaisryhmän tai hirvittävän sään. Niiden hienot merinovillapaidat, jotka ovat pukeutuneet pukeutumaan tai omillaan, ovat vähäpätöisille kavereille, jotka eivät tarvitse kasan värin ja pompen päästäkseen siihen.

OSTA NYT

J.Crew


Kotitalouksien suosikit, J. Crew saavat aina sormensa pulssille, mutta eivät koskaan eksy liian kauas vuoden päästä, niinkutsut, joita ei voi koskaan olla liikaa. J Crew-neuleet eivät loukkaa herkkyyttä tai työntää rajoja, mikä tarjoaa monipuolisuutta, jota on vaikea voittaa.

OSTA NYT

James Perse

Angeleno James Perse saattaa innoittaa surffausta, mutta hän ei aio kutsua sinua jätkäksi tai heittää shakaa omaan suuntaan. Hänen yksinkertaiset (ja naurettavan hyvin valmistetut) jersey-vetoketjut ovat täydellisiä omilla syksyllä tai osana kerroksellista ulkoasua talvella. James Perse houkuttelee hyvin heeled gent-hameepaidat asettaa ya takaisin lähes 250 taalaa. Hyvä asia on, että sinun tarvitsee ostaa vain yksi.

OSTA NYT

Loma Boileau

Alunperin matkalehti, Holiday Boileau otti lyhyen tauon (noin 37 vuotta) ennen kunnianhimoista uudelleenkäynnistystä kuin miesten kangasta, emmekä ole hulluja siirtyneet pois mainostamaan Kreikan saaria. Heidän kauden vaatekappaleissa yhdistyvät virkistävä väri ja outo tuloste täällä ja siellä, joka muistuttaa meitä heidän seikkailunhaluinen perintö.

OSTA NYT

Aspesi

Miesten asut ovat alkaneet jo vuodesta '69, Aspesin loopback-puuvillapuserot yhdistävät älykkäät ja vahvat tuotannon arvot. Käytä niitä älykkäillä indigo-farkuilla, valkoisella paidalla ja kelamaksukenkiä oikean lauantai-iltana.

OSTA NYT

Dsquared2

Kanadalainen duo DSquared2 ei ole heikkoa sydäntä eikä painetta. Älä koskaan pelkää kuvioita täällä tai röyhkeä motiivi siellä, Dsquared on lähtevän gent, jonka vaivaa on toinen sana tylsää-as-shit. Tällä kaudella he ovat laittaneet jalan molempiin sarakkeisiin yksinkertaisilla neuloilla ja tavallisilla painotuotteillaan, joten tarkista heidät liittämään ne aukot vaatekaappiisi.

OSTA NYT

Tallenna Khaki United

Save Khaki United saattaa kuulostaa opiskelijaryhmältä, mutta onneksi he eivät ole aivan niin riittämättömiä ja todellakin tekevät tappajaisia ​​neuleita. Säästä Khakin valtavaa hikoiluvalikoimaa ovat kaikki mukavuudet ja yksinkertaisuus: klassiset värit, räätälöity sopivuus ja hyvä käsityötaito. Jos sinun tarvitsee panostaa vaatekaappiin, se on merkki nähdäksesi.

OSTA NYT

Nike ACG

Nike ei voi tavoittaa - onko se vaatetus eliitti-urheilijoille tai seuraava iso juttu sneakerheadsille. Nike ACG istuu jossakin tavaramerkkien välillä urheilullinen juuret ja streetwear, joka tarjoaa ylimitoitettuja painettuja neuleita, joita voit käyttää potkuilla (ehkä adidasilla tällä kertaa) ja räätälöidyillä hihansuissa yksinkertaisen off-duty-ilmeen avulla.

OSTA NYT

Kenzo

Sekoitus viidakon malleja ja ylimitoitettuja leikkauksia, Kenzo ovat hieman erilainen viettää viikonlopun villapaita. Olemme aluksella uusimmalla Tiger-painoketjujen ajelulla, mikä antaa sinulle eron näkökulman, mutkistelematta hämärää ja hämärää aluetta. Yhdistä ne indigo-denim ja valkoiset lenkkarit helppo viikonloppu näyttää.

OSTA NYT

Reigning Champ

Kanadalainen asu, joka hallitsee Champin, ansaitsee nimensä laukaisevien athleisure-ketjujen johtajina. Kuninkaallinen Champ muistuttaa meitä hyväpalkkaisesta AS Color: yksinkertaisista, kestävistä perusasiat, joita voit käyttää kauden jälkeen. Laatu on kaikki siellä ja niiden puhtaat, aliarvostetut väriaineet voivat ulottua vaatteisiin, jotka vedät vaatekappaleesta.

OSTA NYT

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta