BXR on uusin nyrkkeilykeskus, jonka haluat elää

Anonim

Olemme jo katsoneet joitakin parhaita boxing-kuntosaleja Sydneyssä ja Melbournessa, anna nyt Lontoon kaupungille näyttää rengasharjoittajille, kuinka rakentaa maailmanluokan boxing-kuntosali, joka jättää ihmiset sanattomaksi.

BXR London on viimeisin huipputekniikan koulutusohjelma, joka liittyy Yhdistyneen kuningaskunnan kasvavaan luetteloon kiiltävistä boutique-kuntosaleista, ja tämä näyttää enemmän kuin hattuhyllyn suunnittelija. Paikka on levinnyt laajaan 1 115 neliömetrin tilaan, jossa on 6 metriä korkeat katot, mehustelakka, tyylikkäitä teollisuusvalmiita mukavuuksia ja enemmän kuntoilulaitteita kuin sinä voit pudistaa barbellia.

Bergman Interiorsin perustaja Marie Soliman, joka valvoi kuntosalin suunnittelua yhdessä Albin Berglundin kanssa, sanoi Wallpaperille, että "BXR on nyrkkeilymaailman todellinen näyttely. Tarkastelemme urheilun historiaa, glamouria ja ammattitaitoa. "

"Käytimme rikas sekoitus taustavalaistu tumma sävytetty peili, pronssi aksentti sekä lämmin Cognac-värinen nahka."

BXR: n takana on luoda nyrkkeilytila, joka on sekä teatteri, että se kunnioittaa urheilua samalla, kun se ei ole pelottava niille, jotka eivät ole koskaan asettaneet jalkaansa nyrkkeilykuntosalissa. Lyhyesti haluavat siirtyä sisään ja elää siellä liittymisen jälkeen, jäsenet voivat hyödyntää BXR: n sisäistä klinikkaa, heittää takaisin orgaanisen mehun Joe & The Juicen muokatulta valikosta tai yksinkertaisesti ihailla raakaa konkreettista sisustusta, jossa on seinämaalauksia.

Jopa omassa äänentoistojärjestelmässä on tarpeeksi valtaa kilpaillakseen Ibizan yökerhoon.

Haluatko asua tässä kuntosalissa? Kerro meille alla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä