Burn, Blow Up & Bury: Miesten solmiot sinun täytyy lopettaa välittömästi

Anonim

Lisävarusteet saattavat tuntua pieniltä ja vähäpätöisiltä, ​​mutta se on pieni osa koko pelistäsi, jolla ei ole varaa ruuhkautua.

Erityisesti siteet ovat kaikkien pukujen keskipiste. Se on usein ensimmäinen asia, jonka ihmiset huomaavat, ja jotkut teidän vertaisesi tuomitsevat varsin voimakkaasti, jos he ovat jo lasitettuasi naamioituja kenkiä ja kampausta. Väärin tekeminen voi kääntyä sinuun "kaveriin nopeasti älykkääksi.

Seuraavat siteet ovat sarkoottisia julmuuksia, jotka ehdottomasti tappavat pelisi. Nämä pahat pojat saattavat olla vain tiesulkuja, jotka estävät sinua saamasta tuon ylennyksen, palkanmaksun tai huomion tytöiltä, ​​jota pidät joulupukin toimistossa.

Ja koska haluamme polttaa rumia asioita täällä D'Margen toimistossa, ottelut tai liekinheittimet ovat ensimmäinen askel rekrytoimalla tie-elämääsi. Oletko valmis?

Trump tie

Donald kertoo vallasta: teho-sovitukset, teho-kampaukset, vallankumous. Hänen siteensä eivät ole poikkeus. Trump kuuluu poliittiseen luokkaan suotuisten siteiden laajaan luokkaan. Nämä luvut ovat rasvaisia, kiiltäviä, tavallisesti sidottuna pulleva Windsor-solmu, ja tarpeeksi kauan, että ne jäävät kiinni käyttäjän vyöhön.

Sillä ei ole merkitystä, jos nämä hyvin palkatut jalkineet käyttävät Brioniä. Nämä siteet saavat sinut miettimään, saivatko heidät kiinni lukion muodollisista muodoista ja ei siitä. He luultavasti ajattelevat, että se viestii vaikutusvaltaa, mutta se vain viestii huono maku ja tarve henkilökohtaisen stylisti.

IT Guy Tie

Ollaan rehellisiä. Tietotekniikan kaltainen tekniikka on melko sankarillinen. Mutta hänen tyylinsä ei tavallisesti ole. Säilytettyään tuntemattomassa osassa rakennusta, ohjelmistoasiantuntija usein tulee töihin katsomaan, että hän juuri vietti yötä katsellen "Star Trek" -toimintoja - tavaralla, joka todistaa sen ja kiinnittyy tiukasti hänen valkoinen paitaansa.

Ilmeisen sanomisen mukaan uutuuslehden sarjakuvaisuus lisää kypsymättömyyttä hienostuneeseen pukuun. Ja ei ole edes sopivaa "rento perjantaisin". "Star Trek" -liitosta voi tehdä härkä, mutta - luota meihin - kukaan ei nauraa.

Dodgy Sales Guy Tie

Emme ole ihmisiä, jotka horjuvat miehen ammattia - täytyy tehdä mitä pitää tehdä ruokaa pöydälle - mutta siellä on paljon myyntimiehet, jotka eivät autna itseään pukeutumalla kuin he ovat kävelyä öljyinen kädenpuristus.

Dodgy Sales Guy Tie on yleensä samanvärinen lollies, jonka löydät pohja showbag. Säröllisessä muunnelmassa violetti tai vaaleanpunainen, he laittavat "pop-väriä" häpeään ja näyttävät siltä, ​​kuin olisit saanut talousarvion hääjuhlien pakettipakettiin.

Ainoa konkreettinen etu tästä solmusta on se, että se kertoo sinulle, että olet tekemisissä vähän nälän kanssa, ennen kuin hän ravistelee kättäsi ja punaa rahaa.

Vuokraus Dude Tie

Kaikista sartorial rikoksista vuokrata vaatteesi on melko lähellä huippua. Samanlainen kuin Sleazy Sales Guy, Vuokra on yleensä tehty polyesteriä niin kiiltävä, että et tuntisi paikoilta harjaamalla hampaasi heijastuksessa.

He ovat niin raskaita, että vanha toveri Trump luulee työntävän sitä tai niin laihaa, että ei ole mitään syytä yllään aluksi.

Mikä pahinta on, että tie on luultavasti kulunut kymmeniä muitakin halpahoitoja, joita ei voi pelotella sijoittamalla kunnioitettavaan vaatekaappiin. Se on järjetön veljeys, että koskemattomuuden ja luonteen miehet vältetään kaikin keinoin.

'Retro' Tie

Retro-solmuke kuuluu tavallisesti johonkin näistä riistämättömistä suihkupussuista, jotka eivät kykene ymmärtämään mitään tämän vuosisadan aikana.

Nämä ovat yleensä peräisin op-myymälöistä tai vintage-markkinoista, ja niillä on joko hirvittävä paisley-malli, joka ei ollut muodikas sen päivän aikana, tai outo geometrinen tuloste, joka muistuttaa sinusta, kun otit happoa.

He eivät ole koskaan hyvin valmistautuneet, ja se, että he maksaisivat kaksi taalaa, ei lasketa. Ja valitettavasti mestari, kukaan ei todellakaan välitä, jos siteesi ovat aitoja tavaroita vuosikymmeneltä, jota et koskaan kokenut.

Uutuus / Funny Tie Guy

Joskus uusi tai epätavallinen solmio voi häivyttää ulkoasun ja laittaa vähän jotain askeleesi. Novelty Tie, IT-kaverin läheinen sukulaisuus, on, kun kaverit ottavat sen liian pitkälle.

Luonnossa olemme huomanneet, että Novelty / Funny Tie on painettu asioilla, jotka eivät liity miesten vaatetusnormeihin. Ajattele pianon näppäimiä, nuotteja, pennuita, vuoristoja, mitä tahansa. Ja tiedätkö, miehet? Mikään niistä ei näytä hyvältä.

$config[ads_text5] not found

Tavanomaiset epäilijät täällä ovat kavereita pysyvästi jumissa keskijohdossa. Psykologi joukkue kehittää työhypoteesia, mutta uskomme, että se tulee olemaan vähän tylsää ja toivoen, että hauska solmio estää ihmisiä huomaamasta.

Schoolboy Tie

Useimmille meistä koulu on kaukaista muistoa, jossa kukaan ei ole parhaimmillaan. Mutta jotkut eivät ole koskaan lähteneet lähtemään talostaan ​​tai soutuklubistaan, ja niiden siteet ovat kova muistutus heidän uskollisuudestaan ​​menneisyyteen.

Koulun solmio, jossa on kaarevat raidat ja ohut väri, jättää meidät hämmentyneiksi. Emme vieläkään pysty selvittämään, miksi joku viettäisi viisi vuotta yhtenäisen muodon mukaista, päästä sitten "todelliseen" maailmaan ja pukeutumaan aivan kuten he ovat vuoden kymmenen rullauspuhelun aikana.

Ajattele sitä tällä tavalla. Yritystyöntekijöillä ei ole paljon mahdollisuuksia räätälöidä vaatekaappeja, ja heidän valitsemansa sitoumuksensa on yleensä paras mitä he saavat. Joten miksei yksityinen koulu raita jotain, joka on hieman enemmän sinua, ja hieman vähemmän Old Etonian.

Clip-On Tie

Todellakin, säästämme parasta / huonointa viimeiseksi. Loukkaantunut clip-on ei tarvitse paljon käyttöönottoa.

Toki, yksi näistä pahoista pojista voi säästää arvokkaita minuutteja aamulla ja maksaa vain pari taalaa, mutta nämä edut ovat kourallinen muutos verrattuna kaikkiin muihin seikkoihin.

Leikekirja sanoo, että olet tyytymätön tekemään enää työtä. Itse asiassa, jos käytät jotain näistä, olet todennäköisesti olet kauheinta paskiainen tyydyttämään toimistotilaa. Ja kuinka vaikeaa se voi olla?

Ota kaksi minuuttia pois päivästä, jotta voit oppia yksinkertaisen taiteen sitomaan neljän käden sisään. Et menetä aikaa joka "menettää" joka aamu, ja ehkä kollegasi eivät kutsuta sinua homer enää takana taakse.

$config[ads_text6] not found

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista