Burberry rekrytoi päällikön takana Givenchyn Streetwear Triumphia

Anonim

Jos et ole koskaan kuullut nimeä, tulet pian. Italialaissyntyinen suunnittelija Riccardo Tisci pidetään usein samassa arvostuksessa kuin legendaariset luxe-streetwear-pioneerit, kuten Kim Jones (Supreme x LV: n takana oleva mies), ja Burberry on juuri palkannut heidän seuraavan hotshot-suunnittelijaansa.

Tämä tärkeä ilmoitus paljastuu Tisciin viimeisimmän 12 vuoden tauon jälkeen Givenchy'ssa luovana päässään, jossa hän näki hänet johtavan ranskalaisen asun perinteisestä hienostuneesta tarroista yhdeksi vaikuttavimmista nimeistä huippumuotiaikaisessa streetwear-pelissä .

Hän ei ole myöskään mitään todistuksia, Instagramilla, jota seurasi lähes miljoonan Off-Whitein Virgil Abloh, läheinen ystävyys Kardashian klaanin kanssa ja luoton Kanye Westin ja Jay-Z: n Watch the Throne -levyn kansikuvan suunnittelusta 2011.

NIKE RT @nike @nikelab

Viesti, jonka Riccardo Tisci (@ riccardotisci17) jakaa 8. helmikuuta 2018 klo 16:23 PST

Varmista, että on jännittävää nähdä, missä Tisci vie brittiläisen etiketin ikoniset träkkitakit ja allekirjoituskudoskuviot, jotka usein löytyvät David Beckhamin kaltaisten ihmisten ruumiista.

Kun otetaan huomioon Tisciin luovat suuntaukset menneisyydessä, fanit voivat odottaa näkevänsä tummempia elementtejä, joissa katuja ja uskonnollisia vaikutteita heitetään hyvään toimenpiteeseen Burxonin ainutlaatuisen brittiläisen viehätyksen rinnalle.

Voiko mies vetää sen pois yhdestä maailman halutuimmista muotiryhmistä? Vain aika näyttää.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta