Breitling esittelee rajoitetun version Navitimer Aviator 8 MR PORTER

Anonim

Kaksi voimalaa omasta kentästä on tullut yhteen tarjotakseen rajoitetun version ajastin verkkokaupan tilaan.

Ensimmäistä kertaa Breitling tekee heidän Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition -versiosta verkkokauppamyymälän, MR PORTERin kautta. Kello on yksi Sveitsin kelloseppien erikoislaitteista, jotka tulevat markkinoille vain 1 000 kappaletta maailmanlaajuisesti.

43 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta on erottuva satiiniharjattu kehys, joka käyttää indikaattoreita ja arabialaisia ​​numeroita sen standout-osoittimen lisäksi. Valintanäppäimistössä on kyse hopeanvärisestä viimeistelystä erittäin kylmillä antrasiittisilla kontrastilla kentillä. Kolmen mustan osavalitsin on myös kronometrillä, kun taas luettavuutta autetaan suurilla SuperLumiNova luminesenssiluvuilla.

Sveitsin timepiirissä on Breitlingin valmistuksen kaliiperi B01, hienosäädetty mekaaninen laite, joka on COSC-kronometrin sertifioitu tarkkuuden ja tarkkuuden varmistamiseksi. Tämä liike tarjoaa tunteja, minuutteja, sekuntia ja päivämäärän funktiota edellä mainittujen kronografilaskureiden rinnalla. Kello tarjoaa yli 70 tunnin tehovarannon, joten voit jättää sen yöpöydälle yli kaksi päivää tarvitsematta säätää aikaa uudelleen.

Kello on viimeistelty ruskealla nahkahihnalla, ja se on saatavana yksinomaan MR PORTER -taidolla 4. kesäkuuta alkaen ennen Breitling-putiikit heinäkuussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta