Lihavoitu tulos Havaijin paidat ovat tulevaisuuden miesten vaatteita, joten käytä sitä

Anonim

Kerran aiemmin me olisimme pilkastamassa ajatusta yllään loistava, ylhäältä kukkien ja painettujen miesten paitoja. Mutta se oli silloin, ja täällä olemme. vuonna 2018 ja jostain syystä olemme hyväksyneet, että loistava on uusi musta ja on aika päästä laivaan rohkealle paidan trendille.

Kuinka valita suuri paita

Harry Tyylit: Sarjallinen paksu paita

Tämä osa on vaikeinta. Suurten laadukkaiden ja muotoilevien painotuotteiden välillä on suuri ero, joten haluat valita huolella.

  1. Kiinnitä kuviointiväreillä, jotka ovat jo vaatekaappisi sisällä. Pehmeän paidan ja khakihousujen sekoittaminen ei toimi. Vihreä, sininen, musta, punainen ovat kaikki värejä, jotka sopivat helposti housuihin ja shortseihin kaudesta riippumatta
  2. Valitse kuvioita mielenkiintoisilla esineillä, eivätkä "lame". Linnut, kasvit ovat suositeltavia rakettialuksilla ja wc: llä
  3. Kangas on tärkeä - silkki on paras, sitten villa / puuvilla. Zara: n halvemmista paidoista saat polyesteriä, joka voi haistaa melko typerästi tanssilattialla olevan yön jälkeen. (oppinut, että vaikea tapa, kun olin 18)

"Monipuolisempi kuin luulisi. Poolside shortsit, t-paidan alla fave-farkkuilla tai pinnoitettu puku. Rohkea tulostaa paita on seuraava paras ystäväsi. "- Jeff Lack, Stylist

Kuinka käyttää paitaa

Smart Casual (housut tai farkut)

Kiitotieesta työpaikkaan

Älä erehdy, painettu paita ei ole muodollista. Käytä sitä, jos otat muotivapauksia ja anna lausunnon vahingoittamatta puolueen isäntiä.

Tässä ovat yksinkertaiset vinkit, joiden avulla rohkea painettu paita näyttää hämmästyttävältä:

  • Käytä vetoketjulla tai laskostetuilla housuilla - aseta se sisään tai jätä se rentoon ulkoasuun
  • Yhdistä tavallisen mustan tai sinisen pukun kanssa
  • Vyötä ei tarvita - rohkea painatuspaita voi olla paljon tekemistä, niin voit mennä vyöhön ilman, jos voit - on yksi vähemmän asia kiinni silmään
  • Pari lenkkitossuilla, oksfordsilla tai mökeillä (kesäkuukausina)
  • Revityt farkut. Älä sano enempää

Beach Casual (Shortsit)

Pidä shortsit yksinkertaisina.

Painettu paita on täydellinen ranta, joka koristaa muotituotetta kesällä. Se näyttää tyylikkäksi ja varmistaa, että saavut tyylillä (ja kauluksella). Pidä parit helposti, tämä tarkoittaa yksinkertaisia ​​shortseja (sininen, musta tai valkoinen), klassisia lenkkarit tai slip-ons ja anna paita puhua. Hei kulta.

Mitä ostaa

Painetut paidat eivät välttämättä ole "kalliimpia, sitä parempia". Voit noutaa edullisia Zara ja Topmanin painettuja paitaa. Hiukan kalliimpia paitoja on saatavilla Caliberilta tai REISSiltä. Jos sinulla on paljon rahaa, voit osua Gucciin tai Stella McCartneyn.

Katso allaolevasta valikoimastamme parhaita rohkeita tulosteita ja hawaijilaisia ​​miesten vaatteita.

1/9

OLENKO MINÄ

Camp-kaulus painettu satiinilanka EUR 266.11

OSTAA

2/9

Zara

Paineva viskoosi-paita, jossa kaulus ja lyhyet hihat. Button-up edessä. - 59, 95 dollaria

OSTAA

3/9

Zara

Slim fit-kukkapainotuspaita pitkillä hihoilla - 59, 95 AUD

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta