Paras leveä kengät miehille, joilla on suuret jalat

Anonim

Kenkäkauppa ei ole koskaan kovin hauskaa - ja se vain pahenee, jos kaikkivaltias kirosi sinulle laajoilla jaloilla. Monet parhaista suutariin eivät ota huomioon erilaisia ​​jalkojen leveyksiä, ja ne, jotka muistuttavat meitä siitä, mitä kaljuuntelemattomat peruskoulun opettajat käyttivät. Riittää sanoa: ei tyylikäs. Niinpä niille, joilla on pyöreät räpylät toivoa, olemme löytäneet Internetin syvyydet keksimään 20 parhaita leveät kengät yrityksille, viikonloppuna ja kuntosalille sekä joitain ohjeita, jotka auttavat sinua matkan varrella. .

Kuinka laaja on laaja?

Tämä ei ole aivan universaali. Jokaisella brändillä on omat nimetyt merkinnät laajaan sopivuuteen, joten sinun on tehtävä tutkimuksesi verkkosivustollasi tai myymälästä valita oikea. 2E on suosittu nimitys laaja sopivuus (miksi se ei ole 2W, emme ole varma), mutta sinun on silti tehtävä ylimääräinen työtä varmistaaksesi, että ostat kengät, jotka eivät anna sinulle rakkuloita tai käänny jalat violetti.

Kokeile eri materiaaleja

Tämä on hieman sietämätöntä, jos työskentelet konservatiivisessa toimistossa, mutta pehmeät materiaalit soveltuvat yleensä laajempiin jalkoihin enemmän kuin niiden vähemmän anteeksiantamat, kova nahkaiset veljet. Materiaalit, kuten mokkanahka ja nupukki, puristuvat ja liikkuvat jalkojesi kanssa enemmän, vaikka ne olisivat rennomman puolen ja saattaisivat läpäistä testin työssä. Tämä ei ole jälleenmyyjä, vaikka alla mainitut kengät ovat täydellisiä jopa kaikkein kotoisimmille yritysympäristöille.

Älä laske Conille

Suurin osa kengänmyyjistä pyörittää vanhaa lankaa, joka "nahkakenkiä venyttää", eikä se ole täydellinen valhe - mutta sillä ei ole väliä. Vaikka olet laiska, istumaton paska, jonka päivittäinen harjoittelu koostuu kävelemästä kabinusta toimistopalkkiin saadaksesi pussin Twisties, jalkasi kallistuvat päivän aikana. DJ: n tuntuu olevan "hieman tyköistuva", mikä todennäköisesti aiheuttaa bändin kaltaisen tuskan, joka kulkee linja-autolle ulompaan esikaupunkiin kuuden illan jälkeen.

Siirry johdosta

Ennen kuin kysyt "mikä helvetti on kääpiö?", Meidän pitäisi luultavasti muistuttaa, että jotkut kaverit eivät vain sovi kenkiä, vaikka ne olisivatkin laaja. Jotta vältettäisiin rakkuloiden elinikä, matkat jalkojenhoitajille ja järjetön harha, joka saa naiset välttämään sinua, kannattaa säästää rahaa (ts. Paska) ja lyödä jalkineita. He voivat sovittaa spec, lisätä yksityiskohtia, joita et voi päästä mihinkään muuhun kenkään, ja tarjota sinulle tyydyttävä tyydytys siitä, että hän pystyy sanomaan "sen mittatilaustyön", kun työtoverisi kysyvät sinulta, mistä ostat kengät.

1/20

ASOS Desert Boot

Ajaton stomper, autiomaa boot on vaikea voittaa. Steve McQueenin suosio on ollut pitkäikäinen älykäs rento pääpalkinto, joka lisää nyöriä ja tyyliä farkkuihin, chinoseihin ja melko paljon muutakin kuin rinteisiin tai tuxiin. ASOS-brändi tulee esteettömään kivimokkiin, eikä se maksa enää yli viisikymmentä dollaria.

2/20

ASOS Tan Chelsea Boot

Jos aavikkopuku on rento jalkineiden kuningas, kelaskuituri on piiska, joka haluaa horjuttaa hänet. Tyylikäs älykkyys, mutta ei vähemmän monipuolinen kuin aavikkorokki, kelamaksukengät ovat täydellisiä yksinkertaisen farkut ja valkoinen paita yhdistäminen. Faux-mokkanahka pitää asioita rentoina ja ei tuhoa jalkojasi pitkän lauantain jälkeen.

3/20

Frank Wright Brogue

Frank Wrightin mustat brogoot vangitsevat klassisen kynnyksen hämähäkkejä ilman, että heidät viedään Brunswickin St. hipsterin alueelle. Broguing on helppo, vähemmän liike-elämän ensimmäinen vaihtoehto tavallisille oxfordsille tai derbiin, ja kahdeksankymmentä taalaa varten sinun pitäisi olla vähän muppet sanoa ei.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta