Best Dressed miehet viikolla Feat. Gary Clark Jr, Jeff Goldblum ja Johannes Huebl

Anonim

Te olette tehneet sen perjantaina ja tiedät, mikä tämä tarkoittaa, eikö? Lisää tyylikkäitä julkkis miehiä innostaa uutta kauden vaatekaappia ja ehkä jotain paljon tarvittavia viikonlopun ostoksia.

Tällä viikolla näimme uusia tulokkaita ja maustettuja kilpailijoita, jotka osoittavat, että klassisen klassisen tyylin ylläpitäminen ja pari älykkäästä muotiriskeistä johtuvat vain siitä, että se pysyy puhtaana kadulta punaiseen mattoon.

Gary Clark Jr vahvisti rockstar-asemaansa Coachella-lavalla hänen luonteeltaan laihalla huivillaan, farkuillaan, hattuillaan ja sävyillään, ja Zachary Quinto teki merkin kadehduttavalla sinisellä mokkavastaavalla. Baz Luhrmann ja Jeff Goldblum toisaalta osoittivat, että ikä on vain luku eräissä makeissa tyyliin liittyvissä lausunnoissa, kuten leikatut chinot, nahkahousut ja mokkadit, lenkkarit, aurinkolasit ja paksut rintalajit.

Beckham ei ollut David Beckhamin tai Johannes Hueblin ensimmäinen rodeo tällä viikolla, ja niinpä molemmat tyyli kuvakkeet valitsivat klassisia harmaita puvustoja valkoisiin paitoihin, Beckham lisäsi kultaisen solmupalkin hieman lisättyyn luokkaan.

1/6

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum osallistui turvalliseen lasten päivään 2016 nahkapysähdöllä, ruskeilla leikattuihin kinoihin ja paksuihin reunasilmiin. Goldblum yhdistää tyylikkään isänsä tyylillä tyylikkään isänsä kanssa täysin uudelle tasolle.

2/6

Gary Clark Jr

Gary Clark Jr tekee äskettäin lopullisen babe Nicole Trunfion, mikä tekee parhaiten Coachellan näyttämöllä hänen tyypillisessä laihalla huivillaan, farkuillaan, sävyillä ja hattukomponentilla rock'n'roll-steepillä.

3/6

Baz Luhrmann

Todistuksena siitä, että ikä on vain numero, Aussie-johtaja Baz Luhrmann osallistui Tribeca Talks Directors -sarjan tyylikkään ruskeaan mokkadippuun, valkoisiin tennarit ja pyöreisiin sävyihin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä