Best Dressed miehet viikolla Feat. A $ AP Rocky, Jeremy Renner ja Lewis Hamilton

Anonim

Cannes on tämän viikon parhaiden pukeutuneiden miesten viihde, jossa valtavat tähdet kokoontuvat vuotuiseen elokuvafestivaaliin aurinkoisessa Ranskassa.

Jeremy Renner vei smokerin punaiseen mattoon, kun taas Lewis Hamilton päätti mennä luxe streetwear reittiä. Laukaisutapahtumassa A $ AP Rocky tuli preppy-yhtyeen kanssa David Beckhamin kanssa klassiseen mustaan ​​tuxedoon. Tux-ristiretkeen liittyi Colin Farrell, joka on yllättävän pienempi kuin normaalisti.

Cannesin kuplan ulkopuolella meillä on Chris Pine, joka on johtava tapa kaksinkertaisella rintapuvulla, joka sopii kesätehtäviin. Piirin pyöristäminen on Zac Efron, joka tekee klassisesta harmaasta moderniin muotoiluun ja Keiynan Lonsdale, joka huolehtii Brit-pojan streetwear -esteetistä.

1/7

A $ AP Rocky & David Beckham

Muoti tappaja A $ AP Rocky matkasi Cannesiin yhdessä suurien nimien kanssa, mukaan lukien David Beckham. Pari sopeutui mustaan ​​unen ulkoasuun tapahtuman käynnistämisessä.

2/7

Chris Pine

Chris Pine tekee sen uudestaan ​​ja näyttää miehille kuinka kahvinkehitys tehdään kevään aikana. Kaikki on liinavaatteita, pojat.

3/7

Lewis Hamilton

Hamilton otti jonkin aikaa pois ohjaus Mercedes ja laski Cannesin elokuvajuhlilla muotitapahtumaan. Hän vauhditti Gucci-yliopiston pommikoneen liukkaista valkaistusta langoista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä