Best Dressed miehet viikolla Feat. The Weeknd, Alexander Skarsgård & Zac Efron

Anonim

Tällä viikolla maanalaista aluetta käsiteltiin runsaalla punaisella maton muodin inspiraatiolla Star Trekin, Tarzanin ja Mike ja Dave Need Wedding Datein ensi-iltoina, mutta myös runsaasti tyyliä koskevia lausuntoja oli tehty pois parrasvalokuvasta ja eri puolilla maailmaa joidenkin suosikkiemme avulla.

Alexander Skarsgård meni yksivärisellä Tarzanin ensi-iltansa ja opetti meille kaikki oppitunnin siitä, kuinka käytä hyvin sovitettu puku. Zac Efron hävisi nykytilanteesta hieman hienovaraisella raita-arvolla "Mike ja Dave" -esityksessä ja Chris Pine jatkoi rakkaussuhdettaan kaksikerroksisilla blazereilla "Star Trek Beyond" -tapahtumassa.

Kävelyn tyylikkäässä päässään Abel of The Weeknd räpytti valkoiset farkut ja lenkkarit mustalla paidatasolla, Jason Statham ryntäsi laivastoa laivalla nahkavyöhykkeillä ja Zachary Quinto osoitti, että dogwalkingin on aina oltava muodikas tapa rajatuilla kinoilla, sininen polo ja pitsi-up brogues.

1/6

Zachary Quinto

Näyttelijä Zachary Quinto kohottaa koiransa kävelyn tyyliä pari tan chinos, sininen polo ja pitsi-up brogues.

2/6

Viikko

Abel of The Weeknd omistaa katutyylinsä ulkonäöltään mustassa paidassa, farkuissa ja lenkkareissa.

3/6

Alexander Skarsgård

Tarzanin ensi-ilta Aleksanteri Skarsgård opettaa meille kaiken oppitunnin siitä, kuinka kallistaa hyvin sopiva musta puku, lisäämällä tasku-aukion hieman ylimääräistä eleganssia.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä