Best Dressed miehet viikolla Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman ja Ansel Elgort

Anonim

Valmista vaatekaappisi kaikki pahoinpitelyt tällä viikolla parhaiten pukeutuneilla miehistä julkkismaailmasta.

Tässä versiossa on vähän kaikkea Hugh Jackmanista, joka on täydellisesti sopiva Supermanin, Henry Cavillin, kevyempään kokonaisuuteen. Varmistamalla, että sartorial-tunnelman rajat viedään tällä viikolla ovat Lewis Hamilton, joka vauhditti Vogue-illallinen -tapahtumaan kirkkaalla karmiinpukuisella sans tie. Baby Driverin näyttelijä Ansel Elgort meni myös kaikki harmaan ja vaaleanpunainen puku, joka toimii hyvin elokuvan yhteydessä.

Miesten miesten rento miesten takana ovat tällä viikolla Dave Franco, Justin Theroux, Harry Styles ja Jensen Ackles, jotka ovat toimittaneet enemmän kuin tarpeeksi inspiraatiota kuvioiduista paidoista yksinkertaiseen chambraukseen. Kaikki on hyvä, vauva. Nyt saat alaston aasi pukeutuneena.

1/8

Hugh Jackman

Hugh Jackman kunnioitti tehtäviään viimeisimmässä Mont Blanc -tapahtumassa, ja hän teki sen absoluuttisessa tyylissä ja luokassa klassisen laivastoparin kanssa.

2/8

Justin Theroux

Justin Theroux jatkaa todistamassa maailmaa, miksi hän on kuningas parannettu viileä. Yksinkertainen Harrington-takki, napa ja denim ovat kaikki yksi tarve kaapata kahvilan racer-henkeä.

3/8

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton jatkaa HAM: n menestystä edustallaan viimeisimmällä Vogue-illalla, joka on koristeltu kirkkaalla karmiinpukuisella pukujaksolla ja musta miehistö.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti