Parhaat Bad-Ass-nahkakit miesten vaatteisiin juuri nyt

Anonim

Brando, McQueen ja James Dean loivat viidenkymmenenvuotiaina, nahkatakki on jatkanut pitkäaikaista liittoa modernin miehen kanssa.

Ajaton vaatekaappi on nähnyt meitä läpi vuosikymmeniä vaivattomasti, vain kahdeksankymmentäluvulla vain hiukan olkalaukun ja happo-huuhtelun. Se on sanonut, että viimeiset kymmenen vuotta ovat olleet hyviä nahkatakkiin, mikä heikentää epäsopivia sovituksia ja värejä.

Nykyään miehillä on runsaasti nahkavaihtoehtoja, jotka valitsevat kaikkein muodikkaimmista luksusbrändeistä. Puhelun viimeinen tilaus yksinkertaisesti näyttää sinulle, miten sitä käytetään oikein. Nahkaa ja oppia.

Tietämisen perusteet

Avain nahkatakkien hankkimiseen on löytää tyyppi, joka jo kulkee hyvin oman tyylisi kanssa - älä ole joku, jota et ole.

Sitten kynsilee sopiva (mielestäsi ohut ja tasainen runkoon), ennen kuin valitset nahkatyypin (vasikan, lehmän, karitsan tai vuohen) ja neutraalin värin. Neutraali väri varmistaa, että se voidaan yhdistää paremmin nykyisen vaatekaappisi, kuten farkut.

Suorituskyvyn hienosäätö on lopullinen askel personointiin; valitsemalla, kuinka monta vetoketjua, painikkeita ja metallisia asioita haluat - tai kukaan ei ollenkaan, kaikki osa henkilökohtaista makusi. Jos olet uusi nahkatakki, aloita ensin jotain puhdasta ja vähättelevää ensin ja siirry sitten ylöspäin, kun saat mukavampaa käyttää niitä. Nahka on oysterisi.

Suunnittele se tiesi

Nahkatakit vaativat luottamusta. Julkkikset ja rockstars käyttävät heitä erottumaan ja tekevät röyhkeä tyylin. Se sanoi, että voit löytää puhtaan leikkauksen, kestävämpi tyyppi. Henkilökohtaisen tyylisi tunteminen on tärkeää, mikä auttaa sinua päättämään, mikä takki on sopivin.

Nahkatakkien tyylit määritellään pituudella, suljettavalla tavalla tai vetoketjulla (ja kuinka paljon laitteistoa se ylpeilee) ja kauluksesta. Yleensä on kolme tyyppiä: "bomber", "biker" ja "racer".

Pommit pois

Pommikone on rennon näköinen. Vyötärön pituuden tunnistama takki on valmistettu pehmeästä nahasta, joka on taipuisampi muokattavaksi ja antaa sen rennon ulkonäön. Takissa on kontrastivärjäys (joskus kontrasti ja kangas), joka yleensä sekoittaa vyötärön ja holkkien hihansuut ytimeen sopivaksi. Laitteisto on minimaalinen, vain symmetrinen vetoketju etuosaan, funktionaaliset kengurupussi sivutaskut - tai ilman.

Biker Boss

Biker (ajattele Marlon Brando) ylpeilee suuret kierteet ja särkynyt kaulus, joka voidaan napsauttaa ylimääräistä turvallisuutta. Pakkaus metallinen laitteisto (nastat, pistokkeet ja vetoketjut), etusormi on yleensä epäsymmetrinen, jolloin laajempi puoli voi taittaa alhaalla kumppaninsa.

Go Speed ​​Racer

Kilpailija on vakiintuneempi huolimatta motocross-ilmeestä. Ne ovat virtaviivattu takkeja, joissa on pieni kaulus, joka napsahtaa kiinni tai voi olla ilman kaulusta. Suorat vetoketjut, ne eivät ole vuorattu pehmustetulla kankaalla eikä niillä ole lapeleita tai ylimääräisiä laitteistoja, jotka vilkkuvat.

Keskity Fit

Nahkatakki sopii - kuten puku - on ensiarvoisen tärkeää. Mutta toisin kuin huonosti asennettu takki tai blazer, nahkatakkia ei voi muuttaa helposti ja se on kallista, jos et.

Joten mitä etsiä tarkalleen? Takin pitää istua kiinni ruumiin ääriviivoihin, olkapäät leikkaavat terävät ja neliöt olkapäältä - kuten kengännauha.

Nahkatakki ei ole suunniteltu käytettäväksi päällyskerrosten päälle - enemmän hienomekkoisia puseroita tai teejä - niin osta pienimpi koko, joka sopii, jolloin hieman venytys tapahtuu. Aseesi pitäisi pystyä liikkumaan vapaasti, eivätkä tunne kireyttä ja epämukavuutta. Hihojen pituuden tulee rikkoa ja rungon pituus leikataan hihnan viivalla.

Ihana kaveri tulisi valita tiukka tai elastinen vyötärönauha, kapeneva kehon osa ja korostaa hartioita. Suuremman pennun pitäisi mennä suoralle leikkaukselle - välttäen mitään, joka tarttuu patoihin ja kuoppia. Sama sääntö koskee lihaksia, kuntosaliharjaa.

Yhteenvetona, nahkatakit ovat kalliita - ellet ole enemmän halpa kaveri, niin pelaa noin sopivaksi ja tuotemerkit. Ja yritä, ennen kuin ostat.

Peitä piilosi

Nahan tai ihon tyyppi vaikuttaa päällysteen toimintaan ja tuntumiseen. Ei ole täydellistä nahkaa, jossa kullakin on omat ainutlaatuiset ominaisuudet. Yleensä suurilla eläimillä on yleensä kestävämpiä, tukevia nahkoja, kun taas pienemmät eläimet tunnetaan pehmeydestä ja ovat kevyempiä.

On myös ihon laatua, joka myös muuttaa mitä nahka tuntuu koskettavan. Tämä koskee eläimen elämäntapaa ennen kuolemaansa, parkitus- tai valmistusprosessia ja loppusovellusta.

lehmänvuota

Lehmännahka on yleisin nahka. Se on hiukan halvempaa ja kovempaa ja sillä on vettä ja likaa kaltainen kaltainen kuin mikään muu. Se on erinomainen suojelija paksuudeltaan, mutta voi viedä aikaa sisään. Se on enimmäkseen mattapintainen, jolloin takki antaa enemmän rentoa tunnetta.

Buffalo / Bison

Samankaltainen kuin lehmännahkojen karu tuntu ja kestävyys, koiras iho eroaa luonnollisella rakeisuudella iholla, mikä lisää tekstuuria takkiin ja antaa sen raakana, maanläheiseksi esteettiseksi.

vuohennahkaa

Goatskin on suosittu valinta useimmille ylellisyyshajoneuvoille, ja se tunnetaan sen pikkukiveistä. Goatskin on pehmeämpi, kevyempi ja joustavampi kuin lehmännahka. Se on kestävää ja kuluu hyvin, muuttuu joustavammaksi ja paremmaksi kuin vuosien varrella.

Karitsannahka

Karitsanharmaa on nahasta ylivoimaisesti sen pehmeys, joustavuus ja kulutettavuus. Se on ylellinen tekstuuri ja on melko monipuolinen, mikä loisi tyylikkään nahkatakki. Se on luonnollisesti erittäin kevyt ja luo takki, jota voidaan käyttää ympäri vuoden - riippumatta kaudesta.

Pidä se klassinen cool

Nahkatakkien ajattomuus riippuu siitä, minkä värin valitset. Kuten puvut, neutraalit värit, kuten ruskeat, ruskeat ja harmaat ovat paras panostuksesi. Navy ja kontrastiväriset biker-tyyppejä ovat enemmän muotia ja ne ovat erilainen vaihtoehto niille pojille, joilla voi jo olla klassinen nahka kaapissaan.

Muotoa voi pelata myös hieman mokkanahkaa, koska takki pyrkii tulemaan ruskeaksi (suklaasta), mikä tarkoittaa sitä, että se voi toimia saumattomasti vaatekappaleena mustaa nahkaa.

Kiinnitä yksi mokkanahka irti nahasta ja päätä kauluksen kauluksen ylle. Mutta vältä kimmeltäviä tupsuja tai fringing ja jotain, joka näyttää jopa etäinen metro seksuaalinen cowboy - ellei sinulla on assists-ass paitsi chaps.

1/20

Saint Laurent

Nahkainen biker-takki - 9 595 dollaria

OSTAA

2/20

Dunhill

Vihreä nahkatakki - US $ 2, 490

OSTAA

3/20

APC

Shearling nahkakypärä takki - 1, 900 $

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta