Bell & Ross BR V2-94 Racing-lintukronografi on kunnioitettava tulevaisuuden kilpailutasoille

Anonim

Rajoitettu aikakausi käsikirjoitustasolle on aivan Bell & Rossin kujalla.

Vuoden 2018 Baselworld-yleiskonferenssissa ranskalainen kelloyritys esitteli BR V2-94 Racing Bird Chronographin, joka on rohkea pilottikronografi, joka herättää BR-Bird-kilpajuoksuaan suunnitellun tyylikkään estetiikan ja ainutlaatuisen takaistuimen ohjaamon.

Tämä vintageosainen inspiraatio puuttuu, kun modernin ilmeen korostaminen korostuu. 41 mm: n ruostumaton teräskotelo pitää BR-CAL.301: n automaattisen liikenteen, joka ajaa tunteja, minuutteja, sekuntia, päivämäärää ja kahden 30 minuutin kronografin laskuria.

Nämä yksityiskohdat ovat hienosäätöiset valkoisen valitsimen ansiosta oranssin sekunnin käden ja kronografin alavalikkojen avulla, jotka on asetettu siniseen ja valkoiseen.

Arabialaiset numerot tekevät myös mukavan kosketuksen luettavassa etupuolella ja koko kappale hiotaan sinisellä kehyksellä.

BR V2-94 Racing Bird Chronographissa on 42 tunnin virtalähde ja 10 metriä vedenvastus. Se tulee rajoitetuksi ajaksi vain 999 yksikköä ja pariksi joko sininen nahka hihna tai teräs rannekoru.

Rajoitettu 999 yksikköön, BR V2-94 Racing Bird on powered ETA 2894-2 (joka B & R kutsuu BR-CAL.301) ja on saatavana sinisellä nahkahihnalla tai teräsrinkalla.

Australian virallista hinnoittelua ei ole vielä julkaistu, mutta Yhdysvaltojen hinnoittelu alkaa tällä hetkellä US $ 4, 400: n nahkavyöversiosta. Päivitämme tämän kerran, kun paikalliset hinnoittelut on ilmoitettu.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta