Parran nuorentaminen on nykypäivän nuoruuden suihkulähde miehille

Anonim

Just For Men on sponsoroinut seuraavaa artikkelia

Katsokaa, että sininen parta, joka tuijottaa sinua peilissä. Vuotot laiminlyönnistä, kulkeutuneista ruoka-aineista ja yleisestä mieheksestä irrottautuneisuudesta ovat varmistaneet, että ne rehevät lukot, jotka kerran kutsuivat kasvosi kotiin, on nyt vähennetty teräsvillaan muistuttavaksi.

Kuivaa silmät ja vedä itsesi yhteen, mies. Suuri parta on suuri vastuu, ja auttaessa upeasti parrakasta punkkia sää, tämä myrsky on Just For Menin harja-in -värigeeli - ainoa tapa täysin uudistaa kasvojen hiukset.

Prosessi itsessään on yhtä yksinkertainen kuin viipaloitu juusto, jossa on jopa neljä eri väriä, jotka vaihtelevat vaaleanruskeasta todellisen mustan väriseksi. Tulos yksinkertaisen viiden minuutin sovelluksen jälkeen? Täysipainoisempi ja tasaisemmin hoidettu kasvojen karva, joka hoitaa harmaata maskuliinista viileää.

Ja älkäämme unohtako, se käyttää myös Just For Menin ammoniakki-free-kaavaa, joka on tehty tunkeutumaan karkeisiin kasvojen karvoihin vahingoittamatta ihmisen ihoa. Et voi sanoa samaa sinulle, herra Razor Blade.

Käy Just For Menille hengittää nyt uutta elämää parraan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti