Badass Barbers sinun pitäisi seurata Instagram

Anonim

Alhaalta pudotuksista Trumpianin kamppailuihin, hiusmallit tulevat ja menevät niin nopeasti, että on vaikea pysyä. Teemme parhaamme, jotta voimme arvostella miesten kampauksen ja hoitotyön uusimpia trendejä, mutta Instagram on vastaus täydentäviin inspiraatioihin.

Maailman tyylikkäät barberit kääntyvät Instagramiin jakamaan heidän seuraavan tasonsa ulkonäköään ja suosikkituotteitaan seuraajien kanssa, jotka ovat janoisia follikulaarisen silmän karkkia varten. Tee kasvosi (ja pään) hyväksi tarkistamalla näiden hiuslukuisten sankareiden syötteet ennen kuin saat seuraavan haavan.

Uskomme, että olette samaa mieltä, että he leikkaavat (pahoillani) täydellisyyttä.

Morris Motley

MORRISMOTLEYn (@morrismotley) jakama viesti 23. joulukuuta 2016 klo 9:13 PST


Australian parveke Morris Motley tekee Melbourne miehistä näyttävät tuoreelta kotiinsa trendikkäällä Collingwoodilla. Yli 10 vuoden ajan perustaja Rob Mason on levittänyt taitojaan kasvojen analysoinnissa ja selvittänyt yhdistelmän uusista ja klassisista puolustustekniikoista puhtaiden, maskuliinisten tyylejen aikaansaamiseksi - omaperäisen miesten leikkaamisen ja muotoilun allekirjoituksen merkki.

Blind Barber

| 524 Lorimer Street, Brooklyn.

Blind Barberin (@blindbarber) jakama viesti 6. 6. 2017 klo 9.16 PDT: ssä


Blind Barber sijaitsee Los Angelesissa ja New Yorkissa, missä se auttaa miehiä #StayHandsomea ja hoitaa heidät virvokkeille sen takapihan baarista ja kahvilasta. Avatessaan alkuperäisen sijainnin Manhattanin East Villagessa, perustajat Jeff Laub, Adam Kirsch ja Josh Boyd ovat käynnistäneet kaksi muuta kauppaa ja ylellisyystuotteita.

Nomad Barber

Löysin vain tämän @dennislodesignsin kauniin kuvan Hongkongin katolla! Olin pitänyt puhelimeni taskulampulla suuhuni, jotta voisin nähdä missä leikkaani! Kovaa työtä uudella jaksolla, unohdin, kuinka kauan kestää tekstityksen videoita. Tulee olemaan huomenna, mukava varhainen alku päiväpäiväni loppuun. #thenomadbarber

NOMAD BARBERin (@nomadbarber) jakama viesti 14. joulukuuta 2014 klo 12.09 PST


Miguel Gutierrez, joka tunnetaan paremmin nimellä Nomad Barber, viljäytti massiivista Instagramia, kun hän alkoi matkustaa maailmaan oppimaan uusia metsämenetelmiä. Liverpoolin kotoisin on kasvattanut joitain vakavia lentomatkaansa maailmanlaajuisessa grooming-kiertueessaan, jonka hän kirjaa YouTube-kanavalle sekä hänen IG-syötteelleen. Hänen moitteeton leikkauksineen on myös pysyviä asuntoja Lontoossa ja Berliinissä. Tarkasta hänet täällä.

Jason Schneidman

Toinen muutos ja toinen onnellinen asiakas,

Jason Schneidmanin (@themensgroomer) jakama viesti julkaistiin 7. tammikuuta 2017 klo 15:26 PST


Jason Schneidmanin tyylilaji ja julkkiskoira Jason Schneidman luovaa Etelä-Kaliforniasta, surffausta, kovaa moottoripyörää, nopeita autoja ja rock -musiikkia, kuten Jim Morrisonia inspiraationa vaivattomasti viileän vibraansa. "Ihmisen pitäisi katsoa ja tuntea huoletonta ja luottavaista", Jason sanoo, "tavalla, jolla hän pukeutuu ja miten hän käyttää hiuksiaan. Tämä tekee miehestä aidosti seksikäs. "

Mark Bustos

Jos ikinä tuntuu, että elämä tuo sinut alas, laske siunauksesi. Minulla on 19 valokuvaa yksin - hautausmaalla hautakivien yläpuolella. Paikka, jota nämä lapset kutsuvat kotiin. @williamyan #BeAwesomeToSomebody

Mark Bustosin (@markbustos) yhteinen viesti 23. toukokuuta 2017 klo 7:40 PDT: ssä


Vaikka hän on Phillip Limin suosikki parturi, ja hän myös laskee Marc Jacobsin asiakkaana, Mark Bustos tarkoittaa jotain muuta kuin pinnallista glamouria. Hän kutsuu itsensä "humanit-HAIR-ianiksi" - kun hän ei hoitaa saksia Three Squares Studiossa NYC: ssä, hän tarjoaa ilmaiseksi leikkauksia kodittomille ja rohkaisee muita levittämään positiivisuutta omalla motollaan (ja hashtagilla) "Ole mahtava jollekulle .”

Schorem

The boyzzzz työpaikalla, pyhä vittu katsomaan sitä olutlihaa, kun @ the_bloody_butcher seisoo rento ja ilman hoitoa maailmassa. Jäljellemme The Bloody Hippo: n juoksurataa. Ihana yö vaikka @pirate_paulus, @saifiction, @namakubitattoo ja pois tietenkin @jelleinmyear #gettinpiggywithit #piggypiggypiggycantyousee #sometimestheLardjusthypnotiseme #lordsofthelard #videokilledtheradiostar #psychoticnight #TheBloodyHippo

Schoremin (@schorembarbier) yhteinen viesti 18. toukokuuta 2017 klo 12:03 PDT: ssä


Vanhuskoulupatsas Schorem on erikoistunut perinteisiin hiusleikkuihin ja kuumapyyhkeisiin, joissa on suorat partakoneiden partaveitset (viihdyttämällä, matkalla, juomalla ja muiden viehättävien sankareiden puolella). Schorem-miehistön retro rock'n'roll-tunnelmista Rotterdamissa on ansainnut kultaansa niin kultaseurasta, että he ovat menneet maailman kiertueelle ja heittäneet oman konserttinsä nimeltä ScumBash viimeisen neljän vuoden ajan.

Andrew ei hiuksia

Muutaman vuoden kuluttua näin Aikamatkustajan vaimon, ja muutamissa kohtauksissa Eric Bana (luultavasti kirjoitettu väärin) oli hieman mulletti, mutta ajattelin, että se näytti niin hienolta. Se oli ensimmäinen kerta kun näin raskaita hiuksia takana miesten leikkaus, joka ei näyttänyt uutuus, tai hölmö minulle. Noin vuosi sitten asiakas toi Jeff Bridgesin kuvan noin vuodesta 1984, ja hänellä oli sama paino napa (samanlainen kuin mitä näet Han Soloissa ensimmäisessä Star Wars -elokuvassa). Jälleen rakastin sitä. Oikealla päällä todella rakastan raskasta linjaa nappeessa. Tämä oli valmis @adhbrand #ADHwet

Kampanjan (@andrewdoeshair) jakama viesti 6. huhtikuuta 2017 kello 20:05 PDT


Andrew Kozakin Andrew Does Hairilta on koko Instagram-valtakunta. Hänen ensisijainen tiliinsä @andrewdoeshair, Kozak tarjoaa valokuvista tuoreita asiakkaita. Toinen tili, @ADHbook, sisältää tarinoita tuolin takaa. Ja kolmasosa, @ADHbrand, keskittyy ADH-tuotelinjaan. Kozakin hoitotyön filosofia perustuu opettamalla asiakkailleen erityisiä hiuksiaan ja asentamalla heidät aidosti räätälöidyillä neuvoilla.

Sokerikallot

"Paras osa joka päivä yhdistää minun bestie #heathens" tämänpäiväisen epicness-sarjan uskomaton @maidencolor on mahtava @stefanjames #sickestdays #dowhatyoulove #thesugarskullsloft @thesugarskullsloft ✂️ #hairlife #maidencolor

Julkaisija, jonka on jakanut SUGARSKULLS (@sugarskulls) 28. kesäkuuta 2017 klo 23:53 PDT


Jos et ole pois päältä sellaisilla sanoilla kuin "hair nerd", "hairfuturist" ja "hairbros", Sugar Skulls - eli Carlos Ramos - on Insta-tili sinulle. Ramos pyrkii luomaan käytännöllisen arkipäivän ulkonäön juuri oikealla tavalla. Hän äskettäin sulki betoni- ja laastirakennuksensa - Sugar Skulls Loftin Los Angelesiin - mutta Instagram-sivu on edelleen aktiivinen ja karkottaa säännölliset miesten kampaustyylit.

Matty Conrad

En ole koskaan löytänyt mitään niin tyydyttävänä kuin leikkaavat hiukset. Voit viettää yhden kerralla toisen ihmisen kanssa sielun tarkoitus on saada heidät näyttämään ja tuntemaan itsensä parhaiten. Ei ole mitään kuin ulkoasua henkilöiden kasvot, kun he tuntevat olonsa hyvältä siitä, miten he näyttävät. Se on kuin magic.We antaa ihmisille luottamusta ja lisätä heidän tunteen ylpeys, ihmisarvo ja itsetunto. Nämä asiat eivät ole täydellisesti toteutetun haircut.it: n luonnollinen lopputulos, joka on huolehtivan sydämen tulos halusta palvella toisia. Tehtävä, jota teemme tuolin takana, tulee käsistämme, mutta taikuus, joka meistä tulee sydämestä. #worldluckiestbarber

Matty Conradin (@mattyconrad) jakama viesti 12. kesäkuuta 2017 klo 09:07 PDT


Matty Conrad, itse kuvattu "maailman onneksi parturi", vietti 15 vuotta huipputekniikan suunnittelijana, luovana alustana taiteilijana ja onnistuneessa salongin omistajana ennen hänen intohimoa tekniseen hiusten leikkaamiseen ajoi hänet pääsemään barbering-maailmaan. Hän avasi ensimmäisen myymälänsä Kanadassa vuonna 2010 kriittisen suosiota ja kansainvälisen lehdistön lumivyöryä. Vieraana sekä perinteisistä kampauksista että modernin miesten hiustyypeistä, Conradin ainutlaatuinen tyyli pitää hänet Pohjois-Amerikan miesten hoitoteollisuuden yläosassa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä