Mahtavia lahjoja miehille, kun sinulla ei ole ideaa mitä ostaa

Anonim

Ostamasi miehen lahja on ladattu ase. Jos olet liian hauska ja hän ei pidä siitä, voitat tuhlata paljon rahaa. Lowball se kuitenkin, ja voit alhainen hapan suhdetta.

Jotta voisit välttää tämän (ja niin, että sukat, vahingolliset siteet ja sisätilat, joiden tarkoituksena on kuolla yksinäinen kuolema, voivat palata etsimättömään roskakoriin josta he ovat tulleet), olemme koonneet luettelon kaikkein ainutlaatuisimmista ja käytännöllisistä lahjoista sinun hunky puoli koskaan silmät.

Kuinka valita lahja, jota hän todellisuudessa pitää

Riippuen siitä, kuinka pitkään olet seurustellut, tämä voi helposti viedä sinut ylös. Jos et ole ollut yhdessä niin kauan, hienosti tarkista, että hän pitää - esimerkiksi viinistä - ennen lohkoutumista vintage-viiniin. Jos olet ollut naimisissa vuosituhannen ajan, olet todennäköisesti ostanut hänelle melkoisen osan siitä, mitä hän haluaa, joten vaihda se hieman. Tiedät, kuten olisit makuuhuoneessa.

Mitä on vältettävä

Alusvaatteet (paitsi jos olet lukenut tämän oppaan), mitä voitte kuvitella saamastasi hampaasi tytär Suhrannista, huonosti piilotetusta lahjasta itsellesi, huomautuksissa (esim. Juoksumatto, deodorantti jne.), JBHifi lahjakortteja asioista, jotka mieluummin valitsisivat itse.

Kuinka oikeuttaa se

Syntymäpäivä, Ystävänpäivä ja joululahjat eivät vaadi perustelua. Ei myös merkkipäiviä. Kuitenkin, jos olet kärsimätön ostamaan miehelle hellyyttä, tee oma tilaisuutesi; tehdä luottokorttipetoksia, ryhtyä rahanpesuohjelmiin, valehdella, huijata, varastaa, kertoa hänelle, että löydät parhaansa parhain houkuttelevalta - vaihtoehdot ovat rajattomat!

Onko sinulla tekosyysi lajiteltu? Nyt vain valita miehesi.

1/26

Runner & Swimmer Manille

Kun näet JLB: n langattomat korvakuulokkeet, hänen takertuneita valkoisia apple-kuulokkeita korvataan innokkaasti. Nämä JLB: t on suunniteltu pysymään mukavasti - paikoillaan koko harjoituksen ajan, kaikki samalla kun etsivät tyylikäs AF. Parasta kaikesta - hän todella käyttää niitä. Alkaen 300 dollaria.

OSTAA

2/26

Kirjalliselle miehelle

Jos etsit surffaajasi poikaystäväsi läpi kesän litteä loitsun, he arvostavat tämän lahjan Chas Smithin roskaprosessin kuninkaalta. Alkaen 25 dollaria.

OSTAA

3/26

Janoiselle miehelle

Ympäristöystävällisiä miehiä rakastetaan tämän huippuluokan, tyylikkään vesipulloon, joka jää kylmäksi 24 tunniksi ja kuumenee 12: een.

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta