Australian hienoimpia punaisia ​​viinejä, jotka eivät riko pankkia

Anonim

Viini on luultavasti yksi kaikkein ylivoimaisimmista asioista, joita voit ostaa. Tyylikkäistä etiketeistä, jotka on koristeltu kulta- ja hopeamitalilla lukemattomille valikoimille sekoitteita, rypälelajikkeita ja vuosikertoja, ellei kävellä 300-sivuisen viiniohjelman myymälään, on lähes mahdotonta selvittää, mikä oikeastaan ​​tekee sinulle mahdollisuuden rahasta.

Meidän on mielestäni vaihdettava, joten tässä on nopea opas sen varmistamiseksi, että saat parhaan Australian punaviinin kolikolle.

Shiraz

Mount Langi Ghiran Langi Shiraz

Syrah-tyyppisen rypälelajikkeen tuote, Shiraz on jo pitkään ollut yksi suosituimmista Australian punaviineistä. Shiraz kukoistaa lämpimimmissä ilmastoissa (vaikka viileä ilmasto Shiraz on yhä suosittu), mikä mahdollistaa rypäleiden kypsymisen ja tuottaa runsaan, hedelmällisen ja mausteisen makuprofiilin, joka sopii täydellisesti punaiseen lihaan ja klassiseen Aussie-grillataan.

Jos ostat Australian Shirazia, pidä mielessäsi alueita, kuten Etelä-Australian Barossa Valley ja McLaren Vale, sillä nämä lämpimät alueet tuottavat maailmanlaajuisesti tunnettua Shirazia vuodessa.

D'Marge suosittelee:

Alle 20 dollaria - Pepperjack Shiraz, Barossa Valley

Osta 19, 95 dollaria

$ 20 - $ 50 - Kerrigan + Berry Shiraz 2014, Länsi-Australia

Osta 46 dollaria

$ 50 - $ 100 - Kellermeister Wild Witch Shiraz 2009, Barossa Valley

Osta 65 dollaria

$ 100 - 200 dollaria - Mount Langi Ghiran Langi Shiraz, Grampians

Osta 110 dollaria

Cabernet Sauvignon

Balnaves "The Tally" Reserve Caberney Sauvignon

Cab Sav on yksi todellinen klassinen punaviini, joka on suosittu yhdessä Merlotin kanssa legendaarisessa Ranskan Bordeaux-alueella. Perinteisesti Cabernet Sauvignon on täyteläinen, hedelmäinen ja kuiva punaviini, joka voi jopa ottaa vihreän kapselin, mentolin, mintun ja yrttien makuja (Eucalyptus on jopa näkyvä Australian Cab Savissa), kun sitä kasvatetaan alueilla, joilla on oikea maaperä ja viileämpi ilmasto.

Luonnollisesti sitten Australia on sekoittunut ilmastoihin ja savipohjaisiin, sora-aineisiin maaperään, sillä sen kyky tuottaa ihanaa Cabernet Sauvignonia. Etsi paikkoja, kuten Etelä-Australian Coonawarra ja WA: n Margaret River -lehti, ja huomaa, että viileämmät alueet tuottavat enemmän suolaista, kasviperäistä maistelua viiniä, kun taas Cab Savin viljely lämpimimmillä alueilla on yleensä makeampi.

D'Marge suosittelee:

Alle 20 dollaria - Kirrihill Tullymore Vineyard Cabernet Sauvignon 2013, Clare Valley

Osta 19, 99 dollaria

20 dollaria - 50 dollaria - Wynn's 'Siding' Cabernet Sauvignon 2012, Coonawarra

Osta 24 dollaria

$ 50 - $ 100 - Hardyn Thomas Hardy Cabernet Sauvignon 2013, Coonawarra & Margaret River

Osta 96, 99 dollaria

100 dollaria - 200 dollaria - Balnaves 'The Tally' Reserve Caberney Sauvignon, Coonawarra

Osta 110 dollaria

Pinot Noir

Pinot Noir -juusto on kuuluisa viileistä ilmastoista, ja se oli Australian, Uuden-Seelannin ja Kalifornian viinien uusi maailma, joka otti Pinot Noir -viinin hämärtyneestä ja punaviinien valtavirrasta.

Australiasta johtuvat maksut ovat australialaisten viileämpiä alueita, Victoriain kuuluisilta Yarra Valley- ja Morningtonin niemimaan alueilta, eteläiselle WA: lle ja jopa Tasmaniaan. Kuiva, monimutkainen, suhteellisen lievä ja hapan kuin muut punaviinit, Pinot Noir on täydellinen kevyempien punaisten lihojen ja jopa erityisen rasvaisten kalojen kanssa.

Alle 20 dollaria - "6ft6" Pinot Noir 2015, Geelong

Osta 19, 99 dollaria

$ 20 - $ 50 - Castle Rock Estate Pinot Noir 2011, Suuri eteläinen WA

Osta 35, 99 dollaria

50 dollaria - 100 dollaria - Freycinet Pinot Noir 2014, Tasmanian itärannikolla

Osta 61, 99 dollaria

100 dollaria - 200 dollaria - Bindi 'Block 5' Pinot Noir 2014, Macedon Ranges

Osta 169, 99 dollaria

merlot

Hollick "Neilson's Block" Merlot 2008

Merilotin pehmeät, sileät makut ovat olleet klassisen punaviinin katkottuja vuosisatoja, joita pidetään Bordeaux'n kuuluisten punaviinien absoluuttisena huippulukana. Tästä huolimatta se harvoin juotti itsenäisenä viinina, ja sitä harvoin suosivat joko kriitikot tai juovat, jotka haluavat löytää Australian parhaat punaiset.

Merlot menestyy myös savenmaaperäalueilla Australiassa, missä Cab Savia kasvatetaan, ja nämä kaksi sekoitetaan usein luomaan kuivia, ajattomia Cabernet Merlot -seoksia, joita tuhannet Aussie-viinijuhtajat suosivat joka päivä. Cabernet Sauvignon tuo voimakkaita makuja, kun taas Merlot tarjoaa sileyttä, tasapainoa ja samettisen suun tunteen. Kuten Cab Sav, etsi alueita, kuten Coonawarra ja Margaret River etiketissä.

D'Marge suosittelee:

Alle 20 dollaria - Pepper Tree Merlot 2014, Wrattonbully

Osta 17, 99 dollaria

$ 20 - $ 50 - Hollick "Neilson's Block" Merlot 2008, Coonawarra

Osta 48, 99 dollaria

Punaiset sekoitukset

Yhdistelmät ovat parhaita australialaisia ​​punaviinejä, jotka muodostavat ainutlaatuisia, suullisia hedelmiä, jotka eivät ole vain uskomattoman monipuolisia ruoan yhdistämiseen, vaan myös usein antavat uskomattoman vastinetta rahoille. Klassisista cabernet merlotista shiraz-pohjaisiin viineihin punaiset sekoitukset ovat myös fantastisia kokeilemaan uusia punaisen viinirypälelajikkeen, joka muuten olisi mahdotonta, kuten Grenache, Tempranillo ja Mataro.

Alle 20 dollaria - Chateau Tanundan "Chorus" Shiraz Grenache Mataro, Barossa-laakso

Osta 16, 99 dollaria

20 dollaria - 50 dollaria - Woodlands Cabernet Merlot 2010, Margaret River

Osta 32, 99 dollaria

50 dollaria - 100 dollaria - Penfolds 'Bin 389' Cabernet Shiraz, Etelä-Australia

Osta 84, 99 dollaria

100 dollaria - 200 dollaria - Mount Mary 'Quintet' 2005, Yarra Valley

Osta 169, 99 dollaria

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti