Australian yrittäjät jakavat strategioita hallitsemaan stressiä ja mielenterveyttä

Anonim

"Yrittäjyydestä on niin väärä totuus. Se on hieno uusi asia. Huomaa, että työskentelet omaa tuntia, sinun ei tarvitse ilmoittautua johonkin muuhun, voit käyttää mitä haluat, voit tehdä mitä haluat. ja lopulta saat ison rasvan tarkistuksen. Tähän asti todellisuudesta. "

Dimemin tekninen yrittäjä, sijoittaja ja perustaja Stevan Premutico ei todellakaan pidä kiinni, kun hän kysyy, onko jokainen selkäreppu-idea kestänyt pitkän matkan.

Mutta hän on oikeassa: vaikka se ei ole niin seksikäs kuin puhutaan monen miljardin dollarin yksisarvisista, yrittäjien on miettiä heidän mielenterveyttä. "Mental Health May" -haastatteluun haastattelimme joitakin Australian johtavia yrityksiä saadaksemme selville, miksi 72% yrittäjistä kärsii mielenterveysolosuhteista (verrattuna 20%: iin Australian väestöstä) ja mitä siitä voidaan tehdä.

Miksi tilastot ovat niin vinoutuneet?

Energiajuomien Dollar-Shave Clubin REIZE: n perustaja Marty Spargo kertoo, että nämä tilastot eivät ole yllättäviä, koska:

"Yrittäjä on aivan järkyttävä mielenterveydellesi."

Tosiasia on, että useimmat uudet yritykset epäonnistuvat ja siitä tulee paljon menetettyjä rahaa ja aikaa. Marty kertoi D'Margeille, että tämä voi johtaa "epäilemään itsesi laajemmaksi ja toisinaan masennukseksi tai jopa itsemurhaksi". Hän jatkaa sanoessaan: "Jopa onnistuneet aloittajat ovat tunne-elämän valsseja; vain heillä on enemmän hyviä päiviä kuin huonoja. "

"Media pitää kiinni muutamista menestystarinoista, ja kuka tahansa, joka harkitsee luopuvan työstään aloittaa oman yrityksen, pyrkii jäljittelemään muutaman yksisarvisen menestystä."

"Ongelmana on, " hän jatkaa, "se on täysin epärealistista. Sen sijaan meidän pitäisi näyttää totuus käynnistyksistä ja jäljelle jääneestä epäonnistumisesta, jotta ihmiset voisivat saada täydellisemmän näkemyksen yrittäjän todellisuudesta. "

Patrick Kidd, yrittäjä, jonka ylellinen kampaamo PATRICKS siirtyi alusta asti monikansalliseen brändiin erittäin nopeasti, tuki tätä; huomauttavat, että omalla aluksellasi on vakava mielenterveys.

"Yrittäjä on kuin kaksisuuntainen, vakavasti! Yksi minuutti voi olla maailman yläpuolella ja tunne voittamaton, sitten yksi sähköposti tai soita myöhemmin voi olla rajaton itsemurha. "

Joten työskenteletko stressitöntä 9-5: tä, käynnistänyt aloituksen tai harkitsen vain sivutuntelua: ota vakavasti seuraavat mielenterveysvinkit.

Ota kolmen päivän viikonloput

Jos et voi tuoda itsesi lomalle, tämä on seuraava paras asia (ja se voi osoittautua kestävämmäksi pitkällä aikavälillä). Stevan Premutico luottaa siihen, että hän voi työskennellä vuosikymmenen ajan - ennen kuin myy liiketoimintaansa Tripadvisorille.

"Koska minulla ei ollut lomaa kymmenen vuoden ajan, se tuli minun pääteestani loppuun asti. Se kuulostaa niin yksinkertaiselta, mutta se on niin voimakas. Kolmen päivän viikonloppu poissa toimistosta rentoutumaan, lataamiseen ja uudelleenkäyttöön. Paljon lukea, podcasteja ja ajattelua. Haluaisin tehdä paljon isommasta ajattelusta täällä. On hämmästyttävää, mitä voi tapahtua, kun poistut muutaman päivän päästä ja anna sydämesi ja mieli vapailla. "

Rakenna uskollinen joukkue

Matt Jensen, MJ Balen perustaja, sanoo, että on tärkeää, että käytössä on omat strategiat, joiden avulla voit käsitellä yrittäjäelämän huippuja ja kouruja.

"Valtuuskunta on tärkeä, samoin kuin varmistaessasi, että sinulla on hyvä joukkue ja penkki, aivan kuten urheilussa."

Vaikka "yrityksemme on vauva ja joskus on vaikea päästää irti" Stevan suostuu sanomaan, että päivän lopussa on tärkeää, että sinulla on suuri henkilö sinun puolellasi.

"Katalyytti pystyisi saamaan enemmän tasapainoa ja astua takaisin enemmän, kun löysin todella hämmästyttävä 2IC, Asheesh Chacko. Luotin hänelle elämääni ja ensimmäistä kertaa monien vuosien ajan tiesin, että biz selviää (ja ehkä jopa menestyä!), Jos en ollut ensimmäinen, viimeinen ja 24/7! "

Pysy True To Your Visio

Limitless Living -yrityksen perustaja Jamie Gonzalez muistuttaa meitä siitä, että priorisointi on välttämätöntä, jotta pysytte vakaumuksesi. "Jos tunnen painostuksen, tiedän, että teen jotain liiketoiminnallani, en olisi pitänyt tehdä."

"Jos minulla ei ole nautintoa, teen tehtäväni. Mitä enemmän tilaa minulla on nauttia mitä todella rakastan tehdä - sitä enemmän luovat luovaa sisältöä ja mahdollisuuksia paljon vaivattomammin. "

Henkilökohtaiset myyntipisteet

Patrick Kidd sanoo, että "jos todella haluat tanssia perkeleessä niin pitkälle kuin avautuu itseäsi stressistä, ahdistuksesta ja unesta (verrattuna tavalliseen työhön), on tärkeää, että henkilökohtaiset myyntipisteet hälventävät stressiä.

Iso meditaation fani, Matt Jensen on samaa mieltä.

"Käytän uskonnollisesti transsendenttista meditaatiota ja luulen, että se on todella hyödyllistä."

Myös fyysinen hyvinvointi on avainasemassa: onko painoja, juoksu, kosketusjalka, uinti tai mikä tahansa asia on. Mattille henkilökohtaisesti hän nauttii F45-ryhmäkoulutusjärjestelmästä, "Plus meditaation tasapainosta".

Ole valmis

Patrick Kidd kertoo meille, kuinka "jonkun hallituksen jäsenen neuvojen takaa tapasin psykiatri, joka on erikoistunut ihmisiin, jotka ovat työskennelleet suuressa stressiasemassa." Tämä merkitsi viiden tai kymmenen minuutin "ollessa läsnä tällä hetkellä" anna aivojen tauon kerran päivässä.

"Minusta tuntui hieman outoa tekemään sen ensimmäistä kertaa, mutta se on luultavasti yksi parhaista asioista, joita olen koskaan tehnyt ja nyt suosittelen sitä kaikille, joita tapaan samanlaisissa tehtävissä minulle."

Hän kuvailee sitä Ferrarin moottorina: se on rakennettu kovaa vauhtia varten, mutta vain suhteellisen lyhyen aikaa, sen pitää jäähtyä.

"Jos liian kovaa ja liian kauan moottori räjähtää, etkä halua sitä tapahtua aivoihin, kun olet asettanut 10 vuotta elämääsi ja miljoonia dollareita sijoittajien rahoihin yritykseen, puhumattakaan tämä vaikutus koskisi omaa elämääsi, ystäviisi ja perheellesi! "

Älä hukkaa ystäväsi

Stevan kertoo, kuinka hän antoi jonkinlaista tukea ystävälle, joka aloitti aloitusmatkan.

"Muutama kuukausi myöhemmin hän soitti minulle ja sanoi, kaiken, mitä sanoit, oli riehua. Mutta yksi asia, jota et koskaan kertonut - on niin verinen yksinäinen. "

Yrittäjän matka on kova mutta kaunis ratsastaa. Vaikka uhraukset ovat väistämätöntä, varmista, että pidät työtä edelleen ystävyyssuhteissa.

Aseta rajat

Lopeta tunne syyllisyydestä ja asettaa rajat paikoilleen, oli vahva laaja-alainen viesti. Stevanin kannalta tämän vaikein näkökohta oli "lopettaa syyllisyyden tunne, jos en vastannut sähköpostiin muutamassa minuutissa (milloin tahansa päivästä) tai ottaisi puhelun yhdeltä joukkueeltani 24/7."

"Huomasin, etten voisi olla suuri johtaja, suuri ajattelija tai hauska olla ympärilläni, jos olisin" päällä "koko ajan ja aina reunalla. joten aloin asettaa rajoja. "

Sen positiivinen sivuvaikutus Stevanin mukaan on, että kehität myös uudenlaisen arvostuksen tiimisi rajoille ja tasapainolle.

"Rajat voivat olla niin yksinkertaisia ​​kuin jättää puhelimesi ovelle kun tulet kotiin, jättäen sen kotona, kun olet menossa rannalle tai antamalla itsellesi puolen päivän perjantaina."

Joten jos sinusta tulee yrittäjä?

Stevanin mukaan "harvat asiat ovat yhtä palkitsevia kuin saada ajatus maasta, ratkaista ongelma, hälventää maapalloa tai häiritä teollisuutta." Mutta sinun on tehtävä uhrauksia vetää se pois.

"Jos olet siinä maineessa ja onni, älä ota hyppää: pysykää 9-5-työssäsi ja turvallisuuden ja järkevyyden ansiosta."

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta