Ilmeisesti Spermanumerosi nousee, jos lopetat alusvaatteen

Anonim

Kova totuus, jonka olet tiennyt koko ajan, on vihdoin todistettu. tiede.

Viimeaikaisessa amerikkalaisessa tutkimuksessa Harvard TH Chan School of Public Healthin tutkijat havaitsivat, että miesten, jotka käyttivät nyrkkeilysäihkeitä, oli 25 prosenttia korkeampi siittiöiden määrä kuin ne, jotka olivat tiukemmin istuvassa alusvaatteessa. Toisin sanoen, mene kommando ja et koskaan ampua aihioita uudelleen.

Human Reproduction -lehdessä julkaistu tieteellinen selitys on luonnollisesti hieman monimutkaisempi. Se liittyy takaisin pitämään hormonit, jotka vaikuttavat sperman lukumäärään onnellisiksi. Tutkimus, joka sisälsi 656 miestä, havaitsi, että viileämmät lämpötilat kivesten ympärillä kasvattivat siittiöiden tuotantoa.

Tämä johtuu siitä, että siittiöiden tuotanto on herkin yli 34 celsiusastetta (92F). Tämä ilmiö näkyy lämpiminä päivinä, kun kiveksesi ryntävät kehon alapuolelta verrattuna kylmempiin päiviin, kun ne sopivat lähemmäksi kehoa.

Alusvaatteiden, alushousut ja jockey shortsit pitävät krokodon lähemmäksi kehoa, mikä saa kivekset lämpenemään. Boxer-shortsit puolestaan ​​sopivat löysempiin ja "ilmavampaan" sopivuuteen, joka suosii sperman tuotantoa.

Tutkimuksen luvut osoittavat, että spermatodennäköisyys kasvoi 17 prosenttia ja 33 prosenttia enemmän uimastumia vertaamalla nyrkkeilijöitä tiukempiin alusvaatteisiin. Onneksi tämä havainto ei vaikuta sperman muotoon tai DNA-laatuun - se on vain numeropeli.

"Koska miehet voivat muuttaa alusvaatteita, jotka he haluavat käyttää, nämä tulokset voivat olla hyödyllisiä parantamaan miesten kivesten toimintaa", kertoo tutkimuksen johtava tutkija, tohtori Lidia Minguez-Alarcon.

Yllättävät tulokset saatiin tekijöitä, jotka vaikuttavat siittiöiden tuotantoon, mukaan lukien miehen ikä, painoindeksi (BMI) ja henkilökohtaiset tottumukset, kuten tupakointi ja. emme tee lapsia. kylpytynnyri käyttö.

Varoitetaan kuitenkin, alusvaatteiden vaihtaminen tänään ei takaa korkeampaa siittiöiden määrää seuraavana päivänä.

Tutkimuspaperin kirjoittaja Jorge Chaverro kertoi BBC: lle, että "se kestää noin kolme kuukautta koko siementen populaation muuttamiseksi, joten suunnitelkaa etukäteen."

No siellä sinulla on se. Kuka sanoi, että vapaa-illalla päivällä oli haittaa yhteiskunnalle?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta