Alex Rodriguez näyttää sinulle kuinka kunnolla pukeutua keskiaikainen mies

Anonim

Kun olet dating kuolematon Jennifer Lopez, katsoa kunnollinen ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä.

Onneksi Alex Rodriguezilla on se, mitä tyyliosastolla on pelata leikkimiestä lahjakkaalle viihdyttäjälle. USA: n ulkopuolisille, jotka eivät tiedä, "A-Rod" - kuten hänet tunnetaan, on entinen ammattilaisjalkapallon pelaaja, jolla on samankaltainen asema Tom Brady-pelissä.

Hänen voitot vuosikymmenien aikana eivät ole kuitenkaan vain peräisin kentältä. Viime aikoina Rodriguez on näyttänyt jalkansa miehen vaatekaappiosastolla samalla kun hän on saanut arvosanat tyyliin. Mikään uutta täällä, eikö? Väärä. 43-vuotiaana keski-ikäisenä miehenä Rodriguez on täydellinen esimerkki siitä, miten pukeutua ikäsi.

Hänen kiertojensa kiertoon kuuluu joukko puvustoja, jotka sopivat paremmin suureen kehykseen kuin Dwayne Johnsonin tavanomainen houkutus.

Näyttely yksi: Raikas beige-liinavaatteet pariksi taivaansininen paidassa ja mustalla kuvioidulla solmio. Katso, että se on täydellinen kesäpäivinä.

Näyttely B esittelee älykkään rennon iltapukkaa parhaimmillaan. Tämä koostui erittäin miellyttävästä Marsala tweed-tuxedo-takista, joka oli alettu avoimella kauluspaidalla, mustilla housuilla ja mustilla mekko-kengillä.

Sieltä oli kyse laivastosta, jossa oli kolme muunnelmaa siitä, miten värikartta olisi oikea. Katsokaa tarkasti ja huomaat jopa yhden rasvattimilla kierteillä Sprezzatura ja Italian flair. Viimeinen voittaja on miellyttävä Mad Men -viihde, joka on saatu tarkistuspaidalla ja kiinteällä valkoisella tasku-neliöllä.

1/5

2/5

3/5

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista