Airbnb & Pantone loi 'Outside In' -kotin innoittamana vuoden värillä

Anonim

Tapasimme Pantonen rehevän valinnan vuoden 2017 värille joulukuussa. Elävän värisävy, jota kutsutaan Greeneryksi, on symboli uudistumisesta ja optimismista, ja muistutus etsiä yhteyttä luontoon.

Vuoden allekirjoitusväri on myös Lontoon erityisen erikoisen kodin teema, joka on nyt vuokrattavissa 200 euroa yötä kohti Airbnbilla.

"Oletko koskaan miettinyt, millaista on astua väreihin? Tai viettää yötä väreissä? "Kysyy listalleottoa. "Pantone kutsuu sinut ja perheesi viettämään jopa kolme yötä ainutlaatuisessa" Outside In "-alustassamme, joka tuo eloon Pantone Color of the Year 2017: n, Greeneryin, tuoreen ja vaalean keltaisen vihreän sävyn, joka symboloi uusia aloitteita. kevään ensimmäiset päivät, jolloin luonnon vihreät toivovat, palauttavat ja uudistuvat. "

Lontoon trendikkäässä Clerkenwellin naapurustossa on ollut Pantone- ja Airbnb-käsissä käsi-to-toe -muunnos. Yhteistyökumppanit loivat sisä-ulkouimaisen keidas, jossa oli metsän vastaanotto, sisätiloissa oleva kasvihuone ja oma oma Groundskeeper. Siirry Pantone-oveen ja tuntuu kuin olet tullut ympäristöystävälliseen Narniaan.

Loman aikana vieraat kutsuvat suihkussa Rainforest-huoneeseen ja uimaan trooppisessa laguunissa alakerrassa. Elävän sammal matto korvaa perinteiset kylpytakit. Kevyitä ja terveellistä tietoa tarjoavat virvokkeet (mukaan lukien tietenkin kylmäpuristetut vihreät mehut). Vieraat ovat myös tervetulleita ottamaan pistokkaita yrttipuutarhasta ja poimimaan lehtiä talon ympäriltä tekemään teetä.

"Outside In" -hotelli on nyt saatavilla yöpymisen yhteydessä tammikuun 27.-30. Välillä, mikä tarkoittaa, että sinun on siirryttävä nopeasti, jos haluat nukkua tässä vehreässä kaupunkilenkissä.

Vaihtoehtoisesti, jos yötyö ei ole kortteissa, voit tutustua Pantone x Airbnb-taloon osallistumalla Airbnbin uusiin ominaisuuksiin, Kokemuksia, päivän aikana. Koe-osanottajat voivat oppia lisää kasvien elämästä, luoda oman terrariumensa tai tehdä omia giniään.

Kaikki varaukset menevät AIGA: lle, joka on voittoa tavoittelematon ammattiliitto suunnittelijoille, ja Pantone vastaa kustannuksista. Katso ulkoa yllä ja varaa täältä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti