50 syytä, miksi Blazer on tyylin kuningas

Anonim

Pukeutumiskoodien rentoutumiseen ja korkean ja matalan tyylin suuntaamiseen miesten kulumista jopa klassisella kengällä on paljon suurempi paino vaatekaapissa. Kampaajalla on monia rooleja pelata. Mikä on hyvä uutinen todella, ottaen huomioon laadun, loistavasti leikattu blazer voi maksaa sinulle makea määrä. Lisää syitä ja paikkoja käyttää sitä, tarkoittaa, että saat enemmän bang sinulle blazer buck.

Office-ready? Sinä tiedät sen. Viikonlopun arvoinen? Sinä veto. Ei enää pelkästään ylimmän puoliskon puku, (kerran muodollinen) takki on nykyisin paras ystäväsi ystäväsi, joka kausi ja pukeutumiskoodi. Tässä on 50 tapaa käyttää blazeria - kadulta seremoniaan.

Blazer tekee ja ei

Dom Bagnaton suunnittelija ja johtaja Dom Bagnato määrittelee: "Varmista, että kengännauha on kestävä ja koostuu luonnollisista kuiduista, kun se toipuu paremmin. Joten näytät aina tuoreelta. "

Ja mukaan Tom J. Riley, perustajajäsen ja johtaja P.Johnson, jos tiedät blazerin säännöt, voit taipua - jos vain vähän. "Lopulta blazer on nidonta ja sen on oltava monipuolinen", sanoo Riley.

Tässä ovat blazer-tyylien teemat ja toimet:

  • Pidä kiinni blazerin sopivuudesta. "Etsi blaseerauksia, jotka ovat kevyesti rakennettuja. Joten saavat erilaisen tuntuman päällään pukuvaatteen ja se myös tekee sinusta tuntevampaa rentoa ", sanoo Bagnato.
  • Mutta älä unohda pehmeyttä. "Parhaat blazerit ovat erittäin kevyitä ja pehmeitä. Pehmeä rakenne tarkoittaa sitä, että se pukeutuu ja se pukeutuu ", Riley sanoo.
  • Kokeile kankaita. "Blazer-kutoa, kevyesti kiiltävä twill-kutoja, yksinkertaiset trooppiset plain-kudokset ja pellava- tai liinavaatemalliseokset ovat kaikki hienoja", Riley sanoo.
  • Varmista, että neutraali blazer-peli on pisteessä. "Pidä selkeinä väreinä ja tavallisina tekstuureina. Tämä tekee tyylistä helppoa ja tekee sen yhteensopivaksi vaatekaappisi kanssa, sanoo Bagnato.
  • Älä tee blazerisi toimistoasennon keskipistettä. Stick navy, hiili tai musta, joten sinulla on blazer milloin tahansa. "Lisää lisävarusteita nostaaksesi ulkoasua", sanoo Bagnato.
  • Käytä lenkkareita, joissa on rento kengännauha. Kiinnitä puhtaaseen leikkaukseen, joka on minimoitu. Mikään kuntosalilla valmis.
  • Leikkiä alusvaatevalikoimilla. Collared paita ja solmio voidaan helposti korvata tavallisella puuvilla-t-paidalla, farkuilla tai rullalla.
  • Älä anna paitaisi jäädä pidemmäksi kuin takana olevalle blazerille. Näyttää siltä, ​​että lapsesi piti isän vaatteita.

Nyt, tässä on neljä helppokäyttöistä tapaa pukeutua blazer - missä tahansa, milloin tahansa, kaikille miehille. "Mutta se on kyse siitä, kuinka hyvin se on tehty ja jos se sopii yksilölle", varoittaa Riley. "Kaikki voidaan tehdä huonosti ja kaikki voidaan tehdä hyvin."

# 1 Tee & Farkut

Pukeutumalla aluspaidasta? Tyhjennä aina läsnä oleva kauluspaita ja solmio-yhdistelmä ja siirry peruspuuvillakankaaseen. Mutta on joitain sääntöjä: kiinni tavalliselle (ei kuvioitu tai painettu), neutraaleja (valkoinen päiväksi ja mustaksi yötä varten) ja varmista, että se on ohut sopivuutta irtoamattomuuden välttämiseksi. Pyöreä kaula on vaivalloisempi vaihtoehto, ja pysähtyy temppelisi v-kaulan hikoilemisen alta. Lopuksi t-paidan pitäisi päätyä vain vyötärön ohi, joten mitään pitkäsiivistä nukkua takkiasi takana.

"Ehdotuksen mukaan" olen mukava ", sanoo Riley.

T-paita sopii paremmin rakenteensa kanssa rakenteettomiin blazereihin, koska rakenteellinen tyyppi (kangas ja vuorattu) näyttää hieman OTT: tä rentoon tee-testiin. Mitä sinun pohjasi? Ei housuja, vaan farkut, jotka tarttuvat tummaan pesuun ohut (housu-esque fit). Minimalistiset lenkkarit ovat loistava katuvaihtoehto tai mokkanahkaiset jotain hieman älykkäämpiä.

# 2 villapaita, paita ja chinot

Täydellinen rento perjantaisin tai älykäs lauantai-lounas, tämä älykkäämpi blazer yhdistelmä vaihtelee hieman riippuu, jos se on työtä tai pelata, että aiot aloittaa. Ole herkkä pukeutumiskoodeille, tarttumatta tämän ulkoasun rakenteettomaan blazeriin, tyylikkäässä tarkistuksessa (ruudullinen, kevyt ikkuna tai pinnoite) erottumaan hieman. Tai anna anteeksi patten ja valitsi tekstuurin, sanoo Riley: "Mene maalaismainen pinta, ehkä puhdas laivastonsininen liinavaatteet, jolla on ihana hämmentynyt luonto."

Viikonloppuisin menettää toimisto-y-tie ja keventää kynsiasi varjoa: harmaasävy tai khaki ovat täydellisiä off-duty-sävyjä. Kampaamo sopii hyvin laivastoon, ruskeaan tai beigeiseen puseroon (pastellit voivat näyttää liian pinnalta) ja terävä Oxford-paita. Vapauta villapaimen urheilullinen vibe lenkkareilla, kun taas työpaikalla, valitse klassinen lähestymistapa - pikkuhousut tai karkea yksinäinen suotautit.

# 3 Roll Neck & Wool Housut

Talvella, katso enää tämän kauden se neuloa, rulla kaula. Kuten edellä mainitussa t-paidassa, telan kaula irtoaa tieosion tarpeen. Mutta sen täytyy olla hienomekaniikka - ei mitään kaapelia, joka on neulottua tai karkeaa kerrosta varten. Pelaa noin intarsia-geotulosteita tai jacquardeja lausekkeen kanssa neulo tai pidä se neutraalina ja anna tekstuurin puhua. Teksti luo visuaalista mielenkiintoa tonuaaliseen asuun ja vetää yhteen vastakkaisia ​​sävyjä. Tämä näyttää pehmeältä viimeistellyltä laivastonsininen kengurullalta, ja puuhiilikansi tai tweed housut, jotka valitsevat tummemman sävyn talveksi ja muodollisuuksiksi.

"Luulen, että kampaamo voi olla puolet laivastosta, jos se on yksityiskohtaista ja jäsenneltyä, " lisää Riley. Jälleen kerran, kengät ohjaavat asusteiden askeleita. Tennarit ovat sunnuntaisin ystävällisiä, kun taas suklaa Derby-saappaat tai oksibloodit ovat loistavat ulkoasultaan täydellisesti.

# 4 Suit Pants, paita & Tie, Dress kengät

Liivin muodollisuudet tarkoittavat sitä, että se on tehty toimistoon. Mutta nykyään tylsä ​​yrityskuva ei ole hyväksyttävää. "Se riippuu luonteesta, mutta pehmeä rakenne voi olla erittäin tyylikäs ja terävä, mutta sen ansiosta on pehmeä, koska se on pehmeää", lisää Riley. Vaikka joustavuus onkin, pidä hiili- tai laivastonsininen ja raikas taivaansininen paita (jossa on leikkaava tai suora kohta kaulus), valitsevat hienovaraisen tarkistuksen tummalla värillä, jos haluat kuvioita.

Ei-hauska blazer tekee siitä vankan pohjan (ei ominaisuus), joka tuo lisävarusteet varovasti. "Pidä solmio rennossa teksturoidussa kankaassa tai mene funky-neulepussiin, valitsevat kuvioidun paidan, jos haluat", sanoo Bagnato.

Vältä mielikuvituksellisia lisävarusteita / kuten boutonniere tai kukkapenkki toimistoon, se on vähän liian Pitti Uomo-dandy. "Mutta jos et päästä solmioon, käytä aina taskulamppua", sanoo Bagnato. Haluatko jazzata ylös vaippasi? Hieman hieno metallinen sävykelkka (vastaa kelloasi), joka on paljon parempi.

1/54

2/54

3/54

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta