50 Jäähdytetään tapoja Rock Platinum valkaistu hiukset

Anonim

Jotkut erittäin kuuluisat miehet ovat kääntyneet pulloon uransa aikana. Brad Pittin himoittu surffahiha oli pullon tulos - äärimmäinen rantahiusvaaleus. Mutta se oli kaukana luonnollisesti auringossa suututusta, pullon-vaaleasta pikemminkin. Adam Levine meni myös kultaiseksi, kilpailemalla pojanpoikaa valkaistu vaalea jo rikkaalla Ryan Goslingilla.

Valkaistu hiukset on varmasti ollut julkkis trendi hetkiä. Ja se on takana - Jared Leto, Justin Bieber's undercut do ja malli-of-the-hetki, Lucky Blue Smith.

Valkaisu on kuitenkin kipeä. Kun peroksidi on päällä, päätä parranajamalla tai leikkaamalla valkaistut hiukset pois, on todella ainoa tapa palauttaa au naturel . Ja jos pidät uudesta löytyy hauskaa platinaa blondi? Sellaiset termit kuten "ylisuuri" ja "juuret" saattavat viedä sinut alas - kova ja nopea.

Jotta sinut valkaisua valmistautuisi tällä kaudella, olemme kurittaneet 50 jään jäähdyttävää tapaa kallistaa valkaistuja hiuksia. Lue sitten joitain helppoja vinkkejä ja temppuja nähdäksesi, onko sinulla haaste.

Yksinkertaisia ​​asioita harkitsemaan

Ihonväri

Erittäin kirkkaat ihonvärit näyttävät pestyina valkaistuneilta hiuksilta ja blondin hiukset korostavat asioita kuten akne ja arvet, joten jos olet kalpea tai sinulla on kasvovikoja, joita et ole varma, älä valkaista.

Hiusten tiheys

Valkaisuaine ei päällystä karvatupaa, jolloin se tuntuu paksummalta. Mutta jos olet harvennus hiukset osasto, valkaisuainetta lisää mahdollisuuksia rikkoutuminen ja voi johtaa joidenkin hiusten putoaminen. Balding tai yrittää kasvattaa hiuksiasi? Ei valkaisua, ole hyvä.

Hiusten väri

Tummanruskea tai musta todennäköisesti tarvitsevat useamman kuin yhden valkaisuprosessin. Ja sinulla on enemmän riski saada oranssin tai karkean platinan sijaan. Luonnonvaaleilla on luonnollisesti helpompi aika valkaisuaineen kanssa. Anteeksi kavereita, jotka rokkaavat afroa.

Anti-Bleach-alueet

Valkaisut hiukset, ei kulmakarvat tai parta. Valkaistut, tarkoittaa rohkeutta, joten ei tarvitse peittää sitä, että hiukset eivät ole luonnollisia, obvs. Kontrasti hiusraja-väri antaa myös eksoottisen reunan ja lisää valoa ja sävyä kasvoillesi.

Etsi ammattilaisia

Päättäessään hae valkaisuaine hiukset ammattilainen. Tee tutkimusta salonista, joka tekee vaaleat hiukset hyvin - myös miehillä. Ei vain hiusten värjäyttäjä, sävy ja tyyli valkaistu hiukset hyvin, ammattilaiset voivat antaa ohjeita vaaleiden säilyttämiseksi.

Basic Blond Tools

Violetti shampoo estää hiusten kykyä mennä oranssiksi tai rapeiksi, joten käytä kohtuullisesti normaalia shampooa. Käytä hiustenhoito-hoitoaine pesun jälkeen myös lisäämällä valkaisuainetta kos- kevaa kosteutta - vähentäen hiusten vaaraa, joka näkyy vaaleana ja paistettuna.

Kaikki irrotettiin

Ei ole tyytyväinen platinan ulkoasuun? Tai etsi muutosta? Härkätaistelu on melko ainoa tapa päästä eroon äskettäin valkaistusta hiuksista. Emme suosittele kasvamaan sitä, sir ombré. Joten ole varma, että olette selvän valkaistun ulkonäön suhteen. Kun se on päällä, luonnollinen hiusväri on tehty.

Lopullinen sana

Valkaistu hiukset ovat kovaa työtä. On vaikea saada oikein. Ja kun sinulla on täydellinen platinan sävy, sinun on investoitava aikaa muotoiluun - ja rahaa tuotteissa - säilyttääkseen valkoisen sävyn ja hiusten kosteutetusta terveydestä.

Mutta - kuten useimmat tavat, jotka on vaikea saavuttaa ja melko harvinaiset (rikkaudet ja abs) - erottuvat kuin hiusjumala. Platinum on korumarkkinoilla korkealaatuinen metalli ja nyt hiukset voivat olla samat.

Ennen kaikkea? Hae ammattitaitoista apua. Siinä ei ole mitään häpeää.

Asiantuntijalausunto - Sam Overton

"Valkaistut hiukset kaveriin? Se on kovaa rockia, ja sinun ei tarvitse vain olla varmoja vetää se pois, sinun täytyy mennä hyvä kampaaja! Kun hiukset valkaistaan, sävy on niin tärkeä. Sen tulee täydentää ihonväriä ja silmien värin, tai olla täysin päinvastainen todellisen lausunnon vuoksi.

Henkilökohtaisesti mielestäni tämä väri toimii parhaiten lyhyille hiuksille. Valkaisu lisää tekstuuria hiuksiin ja on lyhyempi, tyylikäs. Lopuksi tarvitset hyvän shampoon, hoitoaineen ja hoidon, vähintään kerran viikossa. Kun valkaisut hiukset, nauhoitat kaikki värit ja hiukset voivat kuivua. Lipidipitoisuuden korvaaminen hiuksillasi on elintärkeää ja kosteuttaa uudelleen.

"Tämä on tärkeää, jotta ei vahingoita hiuksiasi. Myös, kun pääset juurille tehty uudelleen mennä hyvä kampaaja. Jos väri katoaa, pääset bändiin ja epätasainen väri. "

1/50

2/50

3/50

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta