5 parasta Man-Tan -tuotteita saadaksesi sinut kultaiseksi

Anonim

Albinoa talvella etenevän progressiivisesti ei ole vaihtoehto. Itse parkitustuotteet ovat viime aikoina yhä suosittuja, paitsi siksi, että ne heijastavat voimakkaasti miehen vartalon tappoja, mutta myös auringonvaloon liittyvien terveysriskien vuoksi.

Tartu siihen, että se myös ikääntyy ihotasi ja tekee sinusta vanhemman, ja itse parkituslääkkeet ovat pohjimmiltaan löytäneet paikkansa miehen hoitokaapissa.

Markkinoilla on loputon määrä tuotteita, jotka takaavat miesten tekemän työn, mutta olemme kiinnostuneita viidestä parhaimmasta upeista paskiainehuipuista, jotka eivät tee sinua näyttämään Oompa Loompalta. helppous. Liikuta sitten oranssi kaveri; tässä on miten itsetabuinti D'Marge tavalla.

Pure Tan Pure Bronze Face Tan

Pure Bronze Face Tan on Aussie-brändi Pure Tan on kokeiltu ja testattu kosteusemulsio, jota suosittelemme kaikille, jotka haluavat saada terveellisen pronssisen ilmeen lisäetuuksilla. He ovat tehneet äärimmäisen vaikeaksi saada vääräksi keskimääräinen poika sen luonnollisilla, nopeasti absorboivilla ominaisuuksilla. Ajattele tahmeaa, kevyttä kermaa, johon on lisätty orgaanista ekstra-neitsytekasta kookospähkinäöljyä suurta kosteutusta varten ilman koko rasvaista tunnetta. Kookospähkinäöljyllä on myös luonnollista UV-estettä, joten se on win-win -kirjoissamme.

Jean Paul Gaultier Monsier Powder Bronzer

Älä heitä kaverit. Tämä ei ole naisten jauhepakkaus. Tämä tuote eroaa vain useimmista bronzereista ja itsekannoista siinä, että se tulee jauheena, ja se levitetään harjalla niille, jotka eivät todellakaan pysty kestäviksi. Suunniteltu kasvojen parkitukseen, se sopii kaikille ihotyypeille ja pesee pois ehdottomasti. Harjaannostelija tarkoittaa sitä, että se lakaisee ja levittää kasvosi läpi helposti, jolloin vain pronssinen sävy voi olla tyytyväinen. Liian oranssi? Pese se pois ja tee se uudestaan. Mukavuuskerroin tämän jauheanturan kanssa on uskomatonta, koska sitä voi käyttää missä tahansa milloin tahansa odottamatta sen kuivumista.

Browne Daily Bronzing Sävy

Toinen suuri Aussie teki itsekeräilijä, joka on Brownen päivittäinen valkaisuväri. Se on luonnollista geelipohjaista kaavaa, joka on täydellinen päivittäiseen käyttöön ja vielä helpompi poistaa vain saippualla ja vedellä. Olennaiset ovat siellä: ei-juovia, ei rasvaisia ​​ja mikä tärkeintä, hienovaraisia ​​iholle. Sen etu on myös nopea kuivaus, joten sinun ei tarvitse jättää tahroja huonekalujen taakse tai huonommin vaatteillesi. Se on uninvasive ja 100% tuoksuva.

Clinique For Men ei-streak-bronzer

Tämä helppohoitoinen, sileä, öljyinen kaava tarjoaa kasvojen parhaiten sopivan raidatonta pronssia. Bronzer antaa sinulle pitkäkestoisen pronssin ulkonäön, mutta se voidaan poistaa helposti saippualla ja vedellä. Tässä tuotteessa on vähän sekaisin ja pienikokoinen koko riittää koko kasvotukeen.

St Tropezin itsetanssinväristä musaa

Toisin kuin aikaisemmissa tuotteissa tämä itsekannu sopii koko kehoon. Mousse on kevyt ja ei istua paksuksi tai raskaaksi iholla. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja tasaisesti kaikkiin rusketuksiin, käytä applikaattorikohtaa moussen rinnalla. Toisin kuin jotkut muut tuotteet, tämä on miellyttävä tuoksu eikä vain tanssit, mutta se myös altistaa iholle sisällyttämällä sen Aloe Vera-lisäaineeseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä