48 miljoonan dollarin Ferrari tulee kalleimmaksi koskaan myytyksi huutokaupalla

Anonim

Joten miten sinun vuosipalkkaisi näyttää? Jos se on vähän kuin US $ 48 miljoonaa, niin valitettavasti emme voi ostaa tätä 1962 Ferrari 250 GTO -yksikköä.

Legendaarinen ajoneuvo käytiin viikonlopun aikana Pebble Beachin vasaran alla RM Sotheby'sin kautta Monterey'ssa ja onnistui onnistuneesti ottamaan huutokaupassa koskaan myydyn kalleimman auton nimekseen.

Kysymyksestä on kysymys epäedullisesta. miksi?

Auto itse on vain 1 tai 36 GTO mallia koskaan rakennettu, mutta lisäämällä siihen paino on se, että tämä on yksi neljästä GTO, jotka ovat nähneet päivityksen ajan oikein Scaglietti - italialainen auton suunnittelu ja valmentaja yritys, joka oli aktiivinen 1950-luvulla.

Sen lisäksi, että auto on voittanut rodun koko loistavan uransa aikana. Edoardo Lualdi-Gabardi ajoi voittoon Italian 1962 Italian GT -mestaruuskilpailussa. Tätä seurasi peräkkäisten voittojen joukko, joka sisälsi yli 15 luokkaa ja voittoa vuosien 1962 - 1965 aikana.

Auton ihon alla on 3, 0-litrainen V12, joka on alhaalla rungossa, kaava, joka johti italialaisen autonvalmistajan tulevaisuuteen. Runko on myös suunnitellut Pininfarina, joka näyttää laajemman ja lyhyemmän ajoneuvon, jossa on raked tuulilasi ja parannettu aerodynamiikka.

Vaikka onnekas ostaja ei ole paljastunut, auton myyjä oli Greg Whitten, Microsoftin työntekijä alkuajoista, joka osui siihen ison aikana dot com boom.

Lisätietoja alla olevasta promo-videosta löydät alustasta 3413.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Valokuvan historia videopelien ohjaimista

Smart Casual on virallisesti Dead - tämä on miten pukeutua Dress Code vuonna 2018

Tamarama x Natalie Roser, jossa on nyt hienoa

Best Dressed miehet viikolla Feat. Joseph Gordon-Levitt, Rami Malek & Ty Burrell