20 brittiläistä miesten vaatemerkkiä, jotka kannattaa ostaa vuonna 2018

Anonim

Onko se pukeutunut Bond, hallitsija tai David Beckham, brittiläinen miesten jalkineet, on tehnyt enemmän kuin sen oikeudenmukainen osuus, joka tuo understatua ja maskuliinista tyyliä globaalille yleisölle.

Ja vaikka saatat ajatella, että britit pitävät sisällään sadetakit, tukkeutuneet klubihuoneet ja posh-nimet, jotka muistuttavat sinua kavereista, jotka kiusoittelivat sinua rugby-harjoittelussa lukiossa, siellä on paljon enemmän nähtävää kuin Saville Row.

Täällä olemme koonneet mestariluettelon 20 parasta brittiläistä tuotemerkkiä, joista sinun tarvitsee tietää vuonna 2018, aina vanhimmista Saville Row -tuomareista nuoriin ja testattuihin.

Gieves & Hawkes

Gievessä ja Hawkeissa on moitteeton CV, joka kattaa noin kaksisataa vuotta ja asiakasluettelon, joka sopii yhteen. Nämä kaverit lähtivät Lontoossa vuonna 1771 sotilas- ja laitosharjoittelijana ja ansaitsivat vain yhden Royal Warrantin (ei helppoa) prosessissa.

Vaikka he voisivat asentaa entisiä valtionpäämiehiä ja juhlistaa urheilijoita, kuten David Beckhamia, vain plebs kuten me voimme silti päästä voimakkaaseen mitattuun ja suunnittelemaan ohjelmaa, jonka avulla voit jättää pehmeän Lontoon päämajansa tuntumaan, että sinun pitäisi olla johtava kasvot seuraava 007.

Hackett

Hackett on perustettu vuonna 1979, ja se on toimittanut tähän päivään asti hermostunut Jeremy Hackett. Se tarjoaa klassisia valmiita räätälöityjä kypsyyttä, jonka odotat vain Saville Rowin vanhimmilta.

Hänen painopisteenä on maskuliinisen vaatekaapin klassinen työhevonen, jonka ansiosta voit rakentaa täydelliset puvut, paidat ja siteet yhdeksälle viidelle. Uusin kevään kokoelma sisältää kevyempiä neuleita, gilettejä ja rentoja takkeja, mutta et näe uutuuskuvia tai älykkääviä pop-kulttuuria nyökkää missä tahansa täällä.

Hackett on sellaiselle kaverille, joka haluaa brittiläisen vähättelevyyden ilman tyrkkää sartorial-hämähäkinseitää, jolla on taipumus yhdistää Saville Row. Ne ovat erinomaisia ​​kypsälle, mutta nykyaikaiselle vaatekaapille.

Burton

Brittiläinen räätälöinti tuo aina historian tunnetta, eikä Burton ole poikkeus. Burton on perustettu vuonna 1903 kunnianhimoisella 18-vuotiaalla ja pienellä perheluvalla. Yhtiöllä on nyt yli neljäsataa myymälää ja valtava online-vähittäiskaupan jalanjälki.

Burtonin parasta laatua oleva miestenvaatetus on esteettömyys. Ne sopivat korkealle, laajaan tai laihaan, eikä yksikään niistä maksa käsivarsi ja jalka. Kaikki, mitä näet, on pitkäaikainen mittarilukema, eikä se näytä kauhealta kauden jälkeen.

Joten jos tarvitset uutta yritystasoa tai päivitä ja tarvitset sitä nyt, Burton on tapa lähteä.

cos

Cos tarjoaa syklien muodista ja ikävistä kiitotien ominaisuuksista, jotka näyttävät muotia ennen kuin he osuvat kauppaan, Cos tarjoavat hieman rauhallisuutta ja vakautta.

Eetos täällä on melko yksinkertainen: ympärivuotiset vaatekaapit, jotka näyttävät hyviltä tänään ja tulevina vuosina.

Löydät klassikoita, joissa on moderni ja käytännöllinen tarkoitus: paidat, chinos, harrington-takit, uimapuvut, jopa rento puvut - kaikki yhdistetty yksinkertaisilla värisävyillä ja hyvällä muotoilulla.

Reiss

Vuonna 1971 käynnistetty Reiss on saanut uskollisen seuraamisen kavereista, jotka tarvitsevat aina seuraavan paidan, solmion tai neuloksen.

Reiss tarjoaa miehille sekä rentoa että muodollista, modernit, räätälöidyt kaksikomponenttiset puvut ja käsitys brittiläisestä tyylistä, joka on suunnattu nuorempaan, sartorially progressiivisempaan gent.

Heidän valkoiset paidat ovat niitti ja et voi mennä pieleen mihinkään heidän laivastolle sopivaan työhaastatteluun tai täysipäiväiseen illalliseen. Löydät ne David Jonesista, emmekä me yllätyisi, jos niiden vähittäiskaupan jalanjälki kasvaa vuonna 2018.

Yksityinen valkoinen VC

Yksityinen White VC on nimetty miehen, joka tarina luultavasti tekee sinusta tuntemattoman AF: n.

Onneksi heidän vaatteensa on suunniteltu päinvastaiseksi. Ne tarjoavat valikoiman kestäviä, toimivia rentoja, mutta niiden takit - pommikoneet, moottoripyörä takit ja sadetakit - jotka pitävät huomionne.

Niiden tuotantostandardeja on vaikea voittaa - jokainen vaatekappale kulkee 21 parin käsien läpi prosessin aikana ja se on tehty Manchesterin tehtaalta. Voitte luultavasti kertoa, että Private White VC: lla on kyse jatkuvuudesta, ja alkuperäisen White's grandkidsin kanssa, joka vielä näyttää näyttelystä, olemme melko varmoja siitä, että se pysyy.

sadetakki

Jokainen haluaa Burberry-takki-ajan. Burberryilla on takanaan vakavia historiallisia mittasuhteita, koska he ovat ottaneet käyttöön brittiläiset virkailijat ensimmäisen maailmansodan aikana nykyään lenkkeilyään kiitoradan varrella.

Kauha takki on pieni, mutta erottuva osa tarjouksensa, ja voit löytää ylellisiä tuoksuja, huiveja ja laukkuja vuonna 2018. Jos meillä olisi valinnanvaraa, näemme sinun kulkevan ovesta jonkin heidän heidän kamelin ojitustyöt.

He eivät koskaan koskaan mene tyyliltään, ja lukemattomat jäljitelmät markkinoilla eivät tee heitä oikeuteen. Jos on mahdollista säästää vuonna 2018, se on tämä.

Dunhill

Jos olet koskaan tuntenut tarvetta pukeutua Lontoon ylemmän kuoren osaksi, Dunhill on osa. Dunhill palvelee klubin ja golfkadun väkijoukkoa arvostetulta Mayfair-kiinteistöltä tarjoamalla räätälöityjä räätälöityjä räätälöityjä vaihtoehtoja sekä valmiita vaatteita, puvuja, paitoja ja rentoja vaihtoehtoja.

Heillä on jopa parturi ja talon elokuva niille, jotka ovat taipuvaisia ​​(mutta olemme kiinnostuneempia vaatteista). Dunhill tarjoaa klassista brittityyliä, joka laskee asteikon konservatiivisemmaksi ja maskuliinisemmaksi. He ovat vanhempia, vakiintuneempia herrasmiehiä tai nuorempia, jotka pyrkivät pääsemään sinne.

Barbour

Ei pitäisi olla yllättävää, että brittiläiset miesten asut ovat historiassa, joka on vaikea sovittaa yhteen. Vuonna 1894 perustettu Barbour ei ole poikkeus.

Niiden maine perustuu niiden kestävästi suosittujen vahatuista puuvillavaatteista, jotka ovat yhtä merkittäviä vuonna 2018 kuin ne olivat vuosikymmeninä. Barbour ei ole vain yksi temppu poni, ja voit löytää gilets, moottoripyörä takit ja rento polos ja housut viime kokoelmista.

Barbour tarjoaa vaatehuoltopalvelua, joka työskentelee yli 100 000 takkiin vuosittain. Joten jos ostat takin vuonna 2018, on olemassa kaikki mahdollisuudet, että käytät sitä vielä vuosikymmenessä tai kauemmin.

Oliver Spencer

Oliver Spencer ovat nuoria niin pitkälle kuin brittiläiset miesten asut, jotka käynnistettiin vuonna 2002, mutta emme voi pitää sitä niitä vastaan.

Oliver Spencer tyylikkäästi päivittää maskuliinisia klassikoita, kuten pommikoppaita, katkottuja valkoisia paitoja ja neuleita, antaen heille modernin, räätälöidyn ulkoasun ilman lyhyitä leikkauksia suunnittelun ja valmistuksen kautta. Heidän viimeisimmän 2018 kokoelmansa viittaavat noin 70-vuotiaisiin vaikutteisiin, ja me pidämme toiveikkaana silmällä heidän suihkulähettimiään pommikoneita ja retro-miesten neuleita.

mulperipuu

Omistus ja nauttiminen ylellisestä nahkalaukusta on ämpärien listaelementti useimmille täällä D'Marge'ssa.

Mulberryn esteettisyys on huomaamatonta mutta maskuliinista, ja siinä on runsaasti värejä ja tulosteita, jotka tukevat vahvaa suunnitteluteoriaa ja vähäistä palettia. Niiden talletukset ovat sellaisia ​​ajattomia ostoja, joilla on pysyvä arvo, jonka voit siirtää lapsillesi, ja he ovat äskettäin lisänneet lisävarusteidensa peliin antaen sinulle vankan lahjoitusvaihtoehdon vuoteen 2018 mennessä. Mulberry on ostaa kerran, osta oikea brändi, mutta jos voit nähdä hinnoittelun ohitse, jota et koskaan katso takaisin.

Paul Smith

"Omituinen brittiläinen räätäjä, joka tykkää hauska kuviot", ei aivan oikein Paul Smithin. Miesten kengät, Paul Smith uudistaa klassista brittiläistä räätälöintiä rohkealla silmällä väreille ja painatuksille leikkaamatta kulmia suunnitteluprosessin aikana.

Hän on puolustaja villaa ja räätälöityä perintöä, mutta ei anna sen päästä röyhkeäksi tulokseksi tai jabiksi Saville Rown inhottavissa esityksissä. Vuonna 2018 Paul Smith tutkii vaimeita, kevyitä asusteita toisin kuin hänen luonteensa rohkeutta: kukkaiset painetut neulokset ja espadrillit, räätälöidyt uimapuvut ja paljon oranssia kaikkialla.

Katsokaa hänen villapommituksensa ja älä pelkää kukkavihkon solmua rotaatioasi.

Alexander McQueen

Monet merkit eivät voi sanoa, että ne ovat tunnistettavissa hetken silmäyksellä, mutta Alexander McQueen on ehdottomasti yksi heistä.

Vuonna 2018 McQueenin uhkaavat kallon ja luiden kuvat eivät mene mihinkään, ja luultavasti näet kasvaneen kallis-kirjonta lisäksi vaatekaappien raskaita painoja, kuten tavalliset laivaston blazerit ja mustat tuxedot. Se ei näytä siltä, ​​että uusi johto on muuttanut Alexander McQueen'in, joten jos vaatekappale tarvitsee vähän goottilaisia ​​kuvia, se rikkoo vakavasti, olet todennäköisesti löytänyt sen.

John Smedley

John Smedley on toinen arvostettu brittiläinen etiketti, joka on ollut yli 200 vuoden palveluksessa.

Perustettu vuonna 1784, ne tekevät yksinkertaisia, monipuolisia neuleita, kuten miehistönneita, huivintakkia ja villaa henleys, joka on hillitty haju, joka on pääasiassa bluesia ja harmaata. Useimmat palat ovat puhdasta merinovillaa ja valmistettu Isossa-Britanniassa. Meidän suosikki on laivastonsininen turtleneck, joka on kiinteä investointi tulevalle jäähdytykselle.

Orlebar Brown

Useimmat kaverit eivät laita "ylellisyyttä" ja "uimareita" samaan koriin, joten onneksi meillä on Orlebar Brown, jotta se olisi asia.

Orlebar Brown vastasi ihmisten huudoksi, jotka olivat kyllästyneet pitkiä, fratboy boarideja korvaamaan heidät fiksuilla, räätälöidyillä shortseilla, joita saatat todennäköisesti pukeutua kaupunkiin. Ne kattavat sekä tavalliset, monipuoliset mallit että uutuustuotteet, ja ne ovat yhtä huolellisesti tehty kuin "vakava" räätälöinti.

Joten jos haluat saada uima-altaan auringonpolttama luksuskokemuksen, pari Orlebar Brown boardies on tyylikäs (mutta kallis) askel oikeaan suuntaan.

Emma Willis

Lontoossa sijaitsevan Jermyn Streetin rungonjohtoon perustuva Emma Willis on brittiläisten miesten kengissä.

Vuonna 1989 perustettu ja yksinomaan Isossa-Britanniassa tehty, ei näe mitään Paul Smithin rohkeudesta tai Alexander McQueenin goottilaisesta draamasta - kyseessä on yksinkertainen yritysmekkailupuku, joka saa työn yhdeksästä viiteen.

Lisävarusteet ovat toinen vahva ominaisuus vuonna 2018, joka ulottuu taskuharjojen ja sidosten ja pukeutumisvaatteiden välillä, jotka tekevät sinusta uudestaan ​​pukeutumisen työhön maanantaina.

Hardy Amies

Sir Hardy Amiesin nimekkeistä tarina syttyi hämärtymään sen jälkeen, kun se ei noudattanut aikatauluja, mutta äskettäinen konkurssin jälkeinen uudelleenkäynnistys vuonna 2009 on antanut hieman raikasta ilmaa brändiin ja lisännyt joitain nykyajan nimiä.

Löydät edelleen räätälöityjä klassisia räätälöityjä kappaletta, kuten laivastonsinistä ja hiilipukuja, valkoisia paitoja ja hallitsijaystävällisiä siteitä, mutta ohuemmissa, räätälöidyissä leikkauksissa ja kutoo nuorempi, vähemmän konservatiivinen yleisö.

Kyse on markkinoiden muuttuvien mieltymysten pysyttämisestä unohtamatta, missä kaikki alkoi, ja Hardy Amiesin uusi brändäys on tehnyt juuri tämän.

Smythson

Kuten Gieves & Hawkes, Smythsonilla on kolme Royal Warrantia ja arvostettu asiakaskunta rojaltiin, elokuvaan ja politiikkaan.

Pitkäikäisyys ja ajattomuus ovat Smythsonin valikoiman ytimessä, arvot heijastuvat käytettävään parhaan nahkan käyttöön ja yksilöllisen käsityötaidon - et näe, että täällä työskentelisivät hämmentyneitä nahkoja tai hikeä.

Smythson saattaa olla vaikea myydä, jos sait juuri jalat tikkaiden luo, ja sinun täytyy lainata puvut vanhalta mieheltäsi, mutta näillä nahkakelloilla ja täysjyvätöillä on aivan liian hauska kaipaa.

GRENSON

Grenson on yksi viimeisistä, suurimmista, Northhampton-suutareista. He jäljittelevät historiansa vuoteen 1866 ja ovat edelleen kilpaillut jalkinemarkkinoilla Northamptonin tehtaaltaan, ja he työllistävät kymmeniä käsityöläisiä.

Grenson on kuuluisa Hardy-tyyppisistä, Goodyearin kengistä, joita voidaan ratkaista säännöllisin väliajoin ja jos olemme rehellisiä kanssanne, nämä ovat parempia kuin jotkut heidän palkitsevimmista kilpailijoistaan. He palvelevat jokaisen mieltymystään klassisista oksenteleista saappaisiin, mutta heidän napit saavat eniten huomiota jalkineiden puntista.

Grenson ei riko pankkia kuin muutkin Northhampton-tuotemerkit, ja jos huolehdit heistä, he näkevät sinut (ja jalat) vuosikymmenien kestäessä.

SUNSPEL

Sunspel tekee kotinsa premium-perusteista, markkinoiden alasta, joka on helppo unohtaa.

Sunspel teki joitain ensimmäisiä premium-alusvaatteita Isossa-Britanniassa 1860-luvulla, ja esitteli 1940-luvulla nyrkkeilyselosteita. Ne ovat sittemmin laajentaneet näköalojaan isolla tavalla, kaikki merino-neuleista uimalla shortsit ja tees kesällä.

Sunspel pyrkii pysymään neutraalissa värivaihtoalustassa, ja sen perusasiat ovat monipuoliset, jotta ne voisivat mennä sisään ja ulos kaikista asuista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta