12 viehättävämmät julkkis miehet viikolla [24.04.15]

Anonim

Olit joko "joukkue musta" tai "tiimi valoisa", jos olit julkkis ulkona ja tällä viikolla. Ensimmäinen Firenzen Condè Nast International Luxury -konferenssi houkutteli muotihistoriaa, joka hämmästyttävän anti-mustalla värjättyllä blazerilla ja vintage-denimilla sekä värillisellä neulepuseroilla nappien paitojen sijasta.

Jude Law jatkoi Las Vegasissa järjestettävän hyväntekeväisyyspäivän juhla-teemaa, kun taas Tribeca-elokuvajuhlat esittivät ammattitaitoisen sekoituksen Varsity jock-meets-gangsta-hipsteriin, ASAP Rockyn hoitoon. Jopa muu rapper 50 Cent teki punaisen maton ulkonäön, pukeutui kuin pomo koboltin sininen tarkastuksia. Mutta oli suunnittelija JW Anderson ja omat Didier Cohen, jotka näyttivät täydellisyyttä sävyttämällä, ottaessaan asioita yksinkertaisesti ja tyylikkäästi takaisin mustaksi.

Kehitä itsesi, tämä on viikon 12 tyylikkäin julkkis miehet.

1/12

$ AP Rocky

Laulaja osallistuu Tribeca-elokuvafestivaaliin college-gangsta-rock-sarjassa, jonka hänen luottavainen käyttäytymisensä vetää varmasti.

2/12

Owain Rhys Davies

"Paskat!" Näyttelijä osallistuu Lontoon BritWeek-juhliin klassisen pesun skinnien sekoittamiseen teksturoidulla syksyn värillisellä kerroksella. Vyötärönauhan tappaja.

3/12

50 senttiä

Reitittimen räätälöintiin tarkoitetun kaupunkilaitteiston vaihtaminen on hieman kobolttitarkkuutta, jossa on metalliset siniset siteet ja taskun neliö. Huomaa terävä Englanti Spread kaulus ja Windsor solmu.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti