100 parasta televisiota kaiken aikaa Rolling Stonein mukaan

Anonim

Kriitikot sanovat, että televisio ei ole koskaan ollut parempi. Koska Sopranos osui näytöksiin vuosisadan vaihteessa, media on tullut kulta-aikanaan laatua, luovuutta ja raja-työntää. Niin monia uskomattomia vaihtoehtoja, voisitko valita kaikkien aikojen parhaat TV-ohjelmat?

Rolling Stone teki. Lehti tapasi näyttelijöitä, kirjoittajia, tuottajia, kriitikkoja ja showrunnereita vakavasti nimittämään suosikkeja. Kaikkien aikakausien näyttelyt olivat tukikelpoisia, mustavalkoisista klassikoista ja pehmeistä Netflix Originals -tuotteista. Viralliset arvosanat olivat vanhentuneita - kaiken tärkeä oli laatu.

Rolling Stone kutsuu luetteloon "vintage-klassikoita ja uusia suosikkeja, kunnianhimoisia psykodrameja ja stoner-komedioita, aliarvostettuja kulttihevonen kypsää uudelleenkotoutumista varten, poliiseja ja sarjakuvia ja vampyyri-iskuja." Täältä löydät historian uraauurtavimmat luomukset sekä tämän päivän pienet näytön uudistaja. Valmista Netflix-jono hyökkäykseen.

Jälkeen laskemme alkuun 15 parhaan TV-ohjelmat kaiken aikaa. Katso täydellinen luettelo täältä ja jakaa ajatuksiasi - koska tiedämme, että sinulla on niitä - kommentteihin.

UP NEXT: 100 parhaan elokuvan 21. vuosisadan mukaan BBC

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti